Lehet attól bajom, ha sokat hordok push up-os melltartó?
Figyelt kérdés
Extra push up-osat, vagy hogy mondják ezt. Nem fáj tőle a mellem, de félek hogy megereszkedik, vagy ilyesmi. Minden nap akarom hordani, alváshoz persze leveszem.2012. máj. 29. 21:54
11/21 anonim válasza:
majd nyafoghatsz ha 5év múlva a köldöködet fogja súrolni, ha kicsi akkor meg főleg minek?! oké, ha elmész hordj olyat amilyet akarsz, ha meg otthon vagy fölösleges...lehet a pasid is jobban beindulna ha észrevenné h nincs rajtad mellltartó...
12/21 A kérdező kommentje:
Jézus b*szki, nem embert öltem : DDDDDDDD
2012. jún. 7. 01:20
13/21 anonim válasza:
figyelj, válaszokat akartál és szerintem is a pasik jobban beindulnak ha nincs rajtad meltartó
14/21 A kérdező kommentje:
De nem az volt a kérdés, hogy ki mire indul be. Hanem hogy megereszkedik-e tőle a mell. És persze minden állítást érvekkel szokás alátámasztani.
2012. jún. 22. 20:21
15/21 DDD97 válasza:
Persze!Egyrészt, ugye a mellizmaid megereszkednek... másrészt pedig az nem zavar téged, hogy a pasik megbámulnak téged emiatt? de csakis emiatt!
16/21 A kérdező kommentje:
Miért ereszkednek meg? Van erről valahol valami anyag a neten? Angolul is jó.
"az nem zavar téged, hogy a pasik megbámulnak téged emiatt? de csakis emiatt!" Miért bámulnának meg? Nem hordok kivágott felsőket. És nem hiszem, hogyha megbámulnának, akkor az emiatt lesz... ;)
2012. jún. 25. 22:48
17/21 DDD97 válasza:
Istenem! A netben bízol? tanultál bioszt? tudod milyen izomszövetek vannak a női mellben? ha nem vesszük igénybe őket, hanem folyton egy szivacs cucc tartja őket, elszokik tőle és egyy idő után elengedi magát...:)Akkor meg minek hordod?
18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon régen tanultam már bioszt. Ha a tankönyvekben benne van, a neten is fent kell lennie. ^^
2012. jún. 26. 16:56
19/21 anonim válasza:
Akartam neked linkelni erről egy wikipedia cikket, de a válaszaid végigolvasva lejött hogy egy brutálisan flegma és h*lye p*csa vagy, így inkább meggondoltam magam. Lógjanak csak, hajrá. Büszke lehetsz magadra.
20/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok flegma? :D Te nem bírtál a kérdésre válaszolni.
Baromira nem voltam rá kíváncsi, hogy mennyire vagy melltartó ellenes. "a pasik megbámulnak téged emiatt? de csakis emiatt!" Ez meg már bocs de a bunkóság felsőfoka volt.
2012. jún. 26. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!