1/16 anonim válasza:
valahol láttam 70A-sat is.ilyen cosmos-feelingű üzletben. h&m-ben pl még sosem.
2/16 A kérdező kommentje:
köszi majd megnézem cosmosba
2012. máj. 11. 12:38
3/16 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Kell egyáltalán még neked melltartó??
4/16 A kérdező kommentje:
12 és fél éves vagyok,és igen kell -.-"
2012. máj. 13. 17:23
5/16 anonim válasza:
Nem nem kell... Hordj topot mint minden normális 12 éves. Ennyi idősen semmi szükség a lapos testednek melltartóra. A melltartó, mell tartására lett kitalálva, amennyiben az nincs, felesleges hordani.
6/16 anonim válasza:
7/16 A kérdező kommentje:
de igen kell melltartót hordanom,mert van mellem csak KICSI nem teljesen lapos mint egy deszka !!! és ha engem zavar a kis cici akkor igen is hordok melltartót,amitől nagyobbnak tűnik
2012. máj. 14. 00:04
8/16 anonim válasza:
úúúúúristen... Az én 14 éves unokahúgom nem akar még nagy melleket inkább megvárja míg megnő... Mosolyogva veszi tudomásul hogy "nekem még nincs csöcsöm"... Magyarázd már meg légyszives minek neked mell? Komolyan érdekel, neked még nem mondták hogy a zokni a lábadra való nem a melltartódba? Maradj már gyerek ameddig még lehet... -.-
9/16 A kérdező kommentje:
azt csinalok amit akarok vilagos?-_-
2012. máj. 15. 23:25
10/16 anonim válasza:
jaja azt. sok sikert az élethez kislány :) eléggé elb*asztak a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!