Miért kell egy 12 évesnek Push-up melltartó?
Hordj inkább simát ha kell.
Ha már most push-up-ot hordasz akkor nagyon korán megereszkedik a melled.És 20 évesen a térdedet fogja verni.
Ha meg azt csinálsz amit akarsz ne figyelj arra amit mondunk a te bajod...
Szerintem elég pici cicid lehet,ha már 12 évesen push-up melltartóra vágy.Én először 14 évesen hordtam melltartót.
Egy 12 éves (kis)lánynak,ha van cicije,hordjon toppot,ha nagyok a melleid,akkor pedig sima melltartót.Bár szerintem neked még felesleges
Semmi gond ezzel szerintem.:) ha 18 évesen akar az ember nagyobb melleket akkor is ugyanaz a helyzet mint 12 évesen - a szitu ugyanaz. nekem 12 évesen 75b-s melleim voltak és a pushuptól tapadtak rám a fiúk:)
de a kérdésedre sajnos nem tudok választ adni
Semmi gond nincs ezzel szerintem sem!Ha te úgy érzed, hogy zavar, akkor miért ne?De a Tesco-ban vannak hátul csatos toppok is.Az is jó lenne!DE minden méretben csinálnak már,
tenyéri kis melltartókat is gyártanak! Semmi baj nincs ezzel!Hogyha ez önbizalmat ad, akkor csak rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!