Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legkisebb melltartó...

Melyik a legkisebb melltartó méret, ami PUSH-UP-os?

Figyelt kérdés

2012. máj. 11. 00:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarsz vegyél valami gyerekmelltartót(C&A,tesco), az is pont elég nagynak fogja mutatni a melled. Push up-pal nagyon hülyén néznél ki. Fél egykor meg aludjál...
2012. máj. 16. 20:11
 12/16 anonim válasza:

Miért kell egy 12 évesnek Push-up melltartó?

Hordj inkább simát ha kell.

Ha már most push-up-ot hordasz akkor nagyon korán megereszkedik a melled.És 20 évesen a térdedet fogja verni.

Ha meg azt csinálsz amit akarsz ne figyelj arra amit mondunk a te bajod...

2012. máj. 21. 17:21
 13/16 anonim válasza:

Szerintem elég pici cicid lehet,ha már 12 évesen push-up melltartóra vágy.Én először 14 évesen hordtam melltartót.

Egy 12 éves (kis)lánynak,ha van cicije,hordjon toppot,ha nagyok a melleid,akkor pedig sima melltartót.Bár szerintem neked még felesleges

2012. aug. 30. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
12 és fél éves hát ezen röhögnöm kell. Miért írod ki hogy és fél? Ettől nagyobbnak hiszed magad? 12 éves vagy pont. én sem mondom hogy 18 éves 27 napos vagyok... :D
2012. szept. 1. 10:12
 15/16 anonim válasza:

Semmi gond ezzel szerintem.:) ha 18 évesen akar az ember nagyobb melleket akkor is ugyanaz a helyzet mint 12 évesen - a szitu ugyanaz. nekem 12 évesen 75b-s melleim voltak és a pushuptól tapadtak rám a fiúk:)

de a kérdésedre sajnos nem tudok választ adni

2013. márc. 1. 10:46
 16/16 anonim válasza:

Semmi gond nincs ezzel szerintem sem!Ha te úgy érzed, hogy zavar, akkor miért ne?De a Tesco-ban vannak hátul csatos toppok is.Az is jó lenne!DE minden méretben csinálnak már,

tenyéri kis melltartókat is gyártanak! Semmi baj nincs ezzel!Hogyha ez önbizalmat ad, akkor csak rajta!

2013. szept. 14. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!