Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet attól bajom, ha sokat...

Lehet attól bajom, ha sokat hordok push up-os melltartó?

Figyelt kérdés
Extra push up-osat, vagy hogy mondják ezt. Nem fáj tőle a mellem, de félek hogy megereszkedik, vagy ilyesmi. Minden nap akarom hordani, alváshoz persze leveszem.

2012. máj. 29. 21:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
A jó melltartó alátámaszt, tehát elvileg pont az a funkciója, hogy ne ereszkedjen meg a melled.
2012. máj. 29. 21:57
 2/21 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem inkább hordj normális melltartót vagy műtesd meg....
2012. máj. 30. 17:05
 3/21 anonim válasza:
ettől a melltartótol tulságosan meglazulnak amellizmos inkább hordj sima melltartót és azt se mindig csak amikor mész valahova , othon ne hord!!! hacsak nem akarod hogy a végén a hasadon lógjon a melled!
2012. máj. 30. 19:59
 4/21 A kérdező kommentje:

Évek óta hordok melltartót, nem bírok melltartó nélkül meglenni. Kicsi, feszes melleim vannak.

Megműttetni nem fogom, csak tetszik, hogy a push up miatt olyan szép lesz a dekoltázsom.

Na mindegy, majd pár év múlva kiderül hogy milyen káros hatásai vannak, ha vannak... :D

2012. máj. 30. 21:15
 5/21 anonim ***** válasza:
Kicsi feszes mellre pláne nem kell semmilyen melltartó otthon!
2012. máj. 31. 07:31
 6/21 A kérdező kommentje:
Nekem kell. Nem szeretem, ha "szabadon van".
2012. máj. 31. 07:49
 7/21 anonim válasza:
otthon akkor is le kéne venned mert nem tesz jót, persze ha vendéget vársz maradhat :) de belegondoltál már hogy látszólag nagy a melled és amikor a pasi leveszi rólad a meltartót mekkorát csalódhat inkáb barátkozz meg a testeddel
2012. máj. 31. 21:16
 8/21 anonim válasza:
am a 3. voltam :)
2012. máj. 31. 21:17
 9/21 A kérdező kommentje:

De nem szeretek melltartó nélkül lenni. Am itthonra nem pushuposat hordok hanem simát, és szerintem egy kicsit nagyobb tehát kb. nem tart semmit... :D

Van állandó barátom szóval őt már nem éri csalódás... :D

2012. jún. 1. 15:07
 10/21 anonim válasza:
akkor sem javasolt, mert pár év mulva nagyon eldeformálódhatnak a melleid!
2012. jún. 1. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!