Menyire vagyok reménytelen eset? (kép)
15/L vagyok és sokan lenéznek,mert nem a legújabb divat szerint öltözködöm meg,mert szerintük csúnya vagyok.Ezért szeretném megkérdezni a többség véleményét,mint kívül állót,hogy 10 skálán mennyi vagyok és,hogy változhatnék jó irányba.
Ugy ámblok szép vagy, a fogaid nem a legszebbek úgyhogy csak visszafogodt csukott szájú mosolyt ajánlanék.
Az alakod nem rossz picit ducinak nézel ki, de lehet hogy csak a kép előnytelen.
És egy kontaktlencse csodákra volna képes
Szerintem szép és aranyos vagy. Viszont sportolj, ha eddig még nem tetted. Nem kell túlzásba vinni, csak kényelmesen. Viszont gyakran. A kancsós képet én a helyedben leszedném, elég fura szerintem (persze poénképnek jó :)). Ugyanúgy leszedném azt is, amin átlósan áll a fejed (poénképnek természetesen úgyszintén jó).
Vigyorogni meg nem félénken, mert abból félig nyitott szájú képek lesznek, az meg... öm, sajátos :) Bár aranyos. Nekem úgy tűnik, hogy te nem mersz nevetni. Szerintem félsz, hogy nem szép a mosolyod. De nem kellene félned (gondolom).
szerintem abszolút normálisan nézel ki, nincs minek változtatni
14/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!