Szerintetek reménytelen eset vagyok?
itt van pár ötlet:
1. szolmizáció használata(a tisztább éneklésért és a gyorsabb+könnyebb tanulásért)
2. beéneklés minden éneklés előtt (hogy bemelegedjen a hangod és van pár technikafejlesztő gyakorlat is+ezáltal majd jobban tudsz intonálni)
3. rekeszizomfejlesztő gyakorlat (a jobb légzési technikáért)
4. próbáld előrehozni a hangodat, és küldd a hangot minél messzebbre!
és használd az üregeket a fejedben (arcüreg, stb.), mert ha "berezonáltatod" őket, akkor felerősítik a hangot.
5. esetleg Tallis Choir és King's Singers hallgatása, ha kedveled a komolyzenét =w= (nekem legalábbis ezt javasolták, a tiszta éneklésért)
6. futás közbeni éneklés (?) (azt hallottam, ez fejleszti a légzőtechnikát..nem tudom mennyi igaz belőle, de elég logikusnak tűnik :D csak ne ilyen hideg télen csináld, mert akkor megfázol^^)
7. szintén légzéstechnika-fejlesztés: minden nap veszel egy naaaagy levegőt, és stopperórával méred, hogy mennyi ideig bírod lélegzetvétel nélkül. ha jól csinálod, ez az idő egyre növekedni fog :)
8. végezetül, amit a legelső énekórámon fölírtunk a füzet elejére: ÖNBIZALOM, BÁTORSÁG, MAGABIZTOSSÁG!!!
na most csak ennyi jut az eszembe, ha jön még valami, majd leírom^^
ha érdekel, mik ezek részletesebben, nyugodtan írj!
remélem segített :)
Kedves utolsó hova valósi vagy???
Nagyon köszi neked!! Megfogadom a tanácsod!!!
hehe :D
miért te hová valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!