Menyire vagyok reménytelen eset? (kép)
15/L vagyok és sokan lenéznek,mert nem a legújabb divat szerint öltözködöm meg,mert szerintük csúnya vagyok.Ezért szeretném megkérdezni a többség véleményét,mint kívül állót,hogy 10 skálán mennyi vagyok és,hogy változhatnék jó irányba.
hát sztem pont olyan vagy, mint a legtöbb korodbeli... max a szemüveged bénább, meg a hajad. Ezen egy fodrász és egy új szemüveg segíthet.
csúnya nem vagy, de olyan arrogánsnak tűnsz.
olyan 6pont körül vagy nálam.
Nagyon szép arcod van, és ahogy látom, még szimmetrikus is. Vágod azokat a filmeket, amikor a gimi legcsúnyább nőiből bombanők lesznek? Na, ezt veled is meg lehetne csinálni. :D
Nem pontoznék, inkább tanácsot adnék, amit nem kell megfogadnod, de megfontolhatod.
Szerintem ez a haj nagyon előnytelen neked. Lehetsz szőke, de most nagyon sárgás. Illetve néhány képen pirosasnak tűnik az arcod, nem tudom hogy a kép hibája, vagy alapból ilyen, de a pirosas archoz nem igen áll jól a szőke. Kicsit nagynak tűnik a homlokod, lehet, hogy valamilyen frufru jól állna. Néhány képen olyan a hajad, mintha elaludtad volna, szóval lehet, hogy jót tenne egy hajvasaló is. :D A szemöldöködet ki lehetne szedni ívesre, bár ne sokat szedj belőle, mert úgy látom kevés van.
Remélem tudtam segíteni. :)
Bár lány vagyok, de te nagyon szép vagy:) Különösen az első képen. Talán kicsit hosszabb haj frufruval jobban állna. Az alakod is tetszik, bár nem sok látszik a képen. Szóval messze nem vagy reménytelen, jó csaj vagy:DD
10/11 :DDD
Szerintem szép lány vagy, mondjuk 10/8.
Nekem a hajszíned nem tetszik, láttam, hogy nem változtatsz rajta, de a saját véleményem szerint a szőke nem a te színed. De hajvasalóhoz nem kell nyúlni. A hajvasaló az emberiség leghitványabb találványa, csak színházakba, jelmezhez engednék olyan szerszámokat.
Előző vagyok.
Ja, ez a természetes hajszíned? Akkor természetesen maradjon, azt hittem, hogy festve ilyen szőke. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!