Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen lapos hasa...

Hogy lehet ilyen lapos hasa minden csajnak?

Figyelt kérdés

Kérlek nézzétek meg ezt a pár perces videót.

Hogyan lehet ilyen lapos hasat elérni? Nem esznek ezek semmit vagy mi? Bármit is tettem, (alig ettem, odafigyeltem mit eszek, mozgás) soha nem lett ilyen hasam.

Pedig nyárra nagyon jól jönne.

2012. máj. 22. 23:27
 1/9 A kérdező kommentje:
2012. máj. 22. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Persze most még ilyenek,aztán nézd meg 5-10év múlva,vagy szülés után.

Bármennyire is hihetetlen nekik is megfog változni a testük!

2012. máj. 22. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:

ez genetika, vagy adottság...

tesóm 32 éves, 1 éve szült és tök lapos a hasa, nem tesz érte semmit, ugyan azt eszi, amit én, illetve sokkal többet.

Én, 26 éves vagyok, nincs még gyerekem, heti 2x spinningre járok és mégis van úszógumim, és alig eszek édességet.

Tesóm anyu alkatát örökölte, vékony, nem hajlamos a hízásra. Én pedig apuét, aki még a levegőtől is hízik.

2012. máj. 23. 07:42
 4/9 anonim ***** válasza:
ha megnézed ezek többségének szilikonmelle van,tehát megcsináltatták a mellüket,onnantól kezdve sokat sportolnak+keveset esznek és/vagy egészségesenés lemegy a hasuk,formálódik mindenük viszont mivel a mellük mű az megmarad.....tehát ha egy olyan ember sportolással érne el ilyen hasat akkor valószínűleg a melle nagyon lemenne...:/
2012. máj. 23. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Kőkemény diéta és sport,de tényleg kőkemény:csirkemell,rizs,persze naturan sütve,zöldségek,édeségre rá se nézzél.

Kemény munka lesz nagyon,tudod-e vállalni tedd fel magadnak a kérdést:Kibírod-e,hogy ne egyél édességet meg szemetet de egyáltalán.

Legyen meg a motiváció és akkor menni fog.Genetika ez csak kifogás ezzel takaróznak a nők csak ne kelljen lemondani a szemét kajákról,ne hallgass rájuk nincs ilyen,hogy genetika.

És szülés után sem kell tehénnek lenni,ez sem törvényszerű nézzétek meg ezt a nőt:

[link]

Ő is szült és kb úgy néz ki mint egy 20 éves,erről ennyit,csak munka,diéta kérdése.

2012. máj. 23. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Jó nagy bugyuta vagy, utolsó.
2012. máj. 23. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Na de miért???Hát szerintem ez az igazság,mindennek ára van,ennek is.

Volt egy sporttársam csaj,100kg volt egy év alatt 60 alávittük le,és magyar bajnok lett,és csinált egy nem hivatalos rekordot guggolásban darabszámra.

2012. máj. 23. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 12.43 buta és az előtte szóló mondja jól.Nem sok mindennel tudtad alátámasztani a kritikádat,ő viszont igen.
2012. máj. 23. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
hasizom. nekem kockás is. hasizmozz. :)
2012. máj. 23. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!