Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges az hogy egy...

Hogyan lehetséges az hogy egy csomó csajnak lapos a hasa?

Figyelt kérdés
Pedig biztos hogy nem sportolnak semmit, degeszre eszik magukat és mégis fölvehetnek olyan röviebb pólókat amiből kilóg a hasuk. Hogy csinálják? Nekem van felesleg a pocakomon de hogy lehetne nekem is olyan "szálkás" a hasam?:S:S Tornával már próbáltam, felüléseket is csináltam sok időn át, de semmi... :(
2009. jan. 30. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
genetika...sajna van ilyen...
2009. jan. 30. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű,hogy ilyen "típusú" lányok.Nem mindenkinek olyan a csontozata és testfelépítése,hogy totál lapos hasa van.Ha van pocakod,mozogj többet,járj valamilyen edzsére,sportolj.A torna is csak akkor jó,ha már kezd hozzászokni a szervezeted az ilyesmihez.Utána fogsz csak tudni szálkásítani.Különben is!Ne aggódj ilyenek miatt,hogy van-e vagy nincs kis vagy nagy hasad.Eljön az a fiú,aki pont ezt fogja szeretni benned!!!!:) Eljön majd az az idő is,amikor már a vékony lányok nem lesznek kelendők,hidd el!!;):)
2009. jan. 30. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Menj el konditerembe es kerj ott segitseget. Igy most nehez lenne megmondani hogy epp neked mi lenne a gyorsabb,hasznosabb mert nem tudom milyen alkatod van! De ha kerulod a cukrot es zsiros eteleket akkor biztos hogy segit. Foleg ha kozbe kondizni is eljarsz es esetleg szolj hogy inkabba hasadat akarod megdolgoztatni. En aerobikoztam,mazsoretteztem es tancoltam is.Akkor nagyon jo formaba votlam. Aztan abbahagytam es kicsit nekem is megnott a pocim... de itthol fittnes vagy aerobik dvd-k segitsegevel ismet lapos hasra tehetek szert egy kis kitartassal. Nyugi neked is sikerulni fog csak ido kell..de ha most elkezdessz edzeni es van akaraterod hogy ne hagyd abba biztosra veszem magam hogy nyarra te is lapos szalkas hasu bombacsaj leszel!! Sok sikert hozza :)
2009. jan. 30. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Én is ez a típus vagyok.Jelenleg nem sportolok,semmit sem diétázok még sem hízok.Ha lenne a hasamon felesleg akkor én biztos valami fitness-re járnék szerintem ha téged is nagyoon zavar akkor járj el valami ilyesmi helyre!De szerintem van akinek jól áll.Ugyhogy ha ilyen típus vagy akkor se szégyeld!:)
2009. jan. 30. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nen parázz. nézd meg a Ponyvaregény c. filmet, a csaj ott magyarázza szex előtt a pasinak, hogy mennyire szeretne egy kis pocit, mert az olyan szexi, és nőies.

én tökre egyetértek vele!:)

(egy lány)

2009. jan. 30. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, de figyeld meg hogy amelyik lánynak laposabb a hasa annak tuti hogy a hátsója terjedelmesebb, és csípőre combra hízik jobban. Sajna nekem is van pocim hiába tornázom a csípőm viszont keskeny és formás a popóm. Biztos neked is.:-)
2009. jan. 30. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen nekem is azok, a barátom is nagyon szereti a hasam, de nekem nem tetszik a látványa ha leülök, mert olyan nem jó:D
2009. jan. 30. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:

A Ponyvaregényben a francia lány a terhességre gondol...:)

Genetika szerintem is, meg gyorsabb anyagcsere.Mindenesetre ne keseredj el.Neked is lehet olyan pocid, de sajnos meg kell érte dolgoznod.Az edzőtermekben tuti segítenek neked kiválasztani azokat a gépeket, amik helyspecifikusan dolgoznak meg.;)))

2009. jan. 31. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! megszámolni se bírom, hányszor láttam már ezt a filmet, de ez még sose jutott eszembe!:DD
2009. jan. 31. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi nem jutott eszedbe?A szexről a terhesség?:DD

A tökéletesen gömbölyű pocakban baba van..

Bocsi az offolásért.

2009. febr. 2. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!