szeretnek plázába menni,ostobák, csak a saját külsejükkel foglalkoznak, folyton egy kiló smink van rajtuk, meg hajfesték, meg miniszoknyába járnak, sok ékszert hordanak, kényeskednek... én ezt nevezem annak.
Szerintem ez inkább elvi kérdés. Van, akinek van saját stílusa, azért gáz. Aki meg olyan, mint a többi... nos, a legtöbb ember merőben követi egymást, de a plázacicák... nézd, ez az elnevezés is idiótaság. Egyszerűen csak egy manipulált nulla, akinek a fejébe nyugodtan sújkolhat bármit a média és a társadalom, mert beveszik. De ez sok emberre igaz, nem csak ilyenekre. Ez csak közkedvelt, aki már vásárol, az gyökér. De ugyanúgy lehet valaki gyökér, hogy rapper vagy bármi más. Bár mondjuk tény, épeszű embert nem igazán neveznek plázacicának. Ez tény... ajánlom a Tököscsajt, na azok plázacicák. :) Bár mondjuk poén film, nem 5 csillagos, de mindenképp megmutatja. Az ilyenek csak úgy alakulnak ki, hogy elvesznek minden amerikai baromságot, amit persze a média sugároz, mert minden 2. film ilyenekről szól, szóval mindössze ugyanolyan ő is mint a többi. Manipulálható.
ugye te nem szeretnél olyan lenni?:) Ne akarj olyan lenni ha lesz szerelmed majd akkor olyannak fogad el amilyen vagy majd :)
2009. jún. 28. 18:06
9/10 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚÚristen egyes emberek hogy tudnak igy hozzáálni a világhoz?Sznobok vagytok vagy mi van veletek?A hugomnak is rózsaszon a kocsija belsejének a nagy része és mégse egy hül.e pic.a.Egyetemre jár és a magyaron kivül 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten.Csak egyszerűen imádja a rózsaszint.Szóval erröl ennyit.
Az utolsó kép pedig szerintem nagyon jó kép, nagyon jól fel vannak öltözve a lányok és egyáltalán nem izléstelenül.A sminkük se csunya.
a kérdésedre válaszolva pedig azok a cicababák, akik fiatal kislányok és az idejük nagy részét a plázába töltik, ott fiúznak és buták.Miniszoknyába járnak és izléstelen magassarkú csizmába.Ha viszont már felnöttek. akkor meg plasztikázottak, nem törödve a gyerekükkel, csak a vásárlással foglalkoznak(ilyet személyesn is ismerek).
2009. jún. 29. 13:27
10/10 anonim válasza:
17:26-os kép küldője vagyok. Szeirntem ezek cicababák. Egy cicababa nem feltétlenül ízléstelen, sőt akár művelt, többdiplomás ember is lehet cicababa. Szerintem az a cicababa, aki úgy öltözik és viselkedik, mint például azok a lányok ott a képen. Kis diszkós ribik..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!