Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitöl sexi egy férfi, több...

Mitöl sexi egy férfi, több választ is szeretnék hallani kiváncsi vagyok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
ha izmos ;)
2009. jún. 28. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy FÉRFI (tehát a csupasztott testű, koptatott trapéz farmeros, tangapapucsos, szembelógós tépett hajas trendiboyok ki vannak lőve). Ha nem játsza az agyát, ha van kiállása, határozott, érett - és mindez természetéből fakad, nem egy tanult, eljátszott dolog. Ezek is hozzátartoznak ahhoz, hogy szexi legyen. 25 év alatt irtózatosan kevés pasasra mondanám azt, hogy na ez egy igazi férfi, és tetszik vagy szexis. Mondjuk 25 év felett is úgy kell keresgélni ebben a trendimasszában.

22L

2009. jún. 28. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Higgadt biztonság, semmin sem húzza fel magát, de pár szóval kivágja magát bármilyen helyzetből.

Én nem szeretem az arcoskodó muszkli vagy trendiség mutogató alfa-példányokat. :P

2009. jún. 28. 11:53
 4/8 anonim válasza:
ha laza, nincs agyon gyurva,mivel UNDORITO mikor 1 pasinak kidagadnak az erei meg minden...az jo ha nincs ehanyagolva a haja,ha megvan borotvalkozva,szal rendezi magat!
2009. jún. 28. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
nem túl kigyúrt, de nem is nagyon vékony, igényesen öltözködik, ápolt, jó az illata és van kisugárzása és még szerintem attól is, ha szép a szeme és a mosolya :D
2009. jún. 29. 11:55
 6/8 anonim válasza:
Ha odafigyel magára és másokra (persze más értelemben a kettőt), szépek a fogai (mert egy elragadó mosoly mindennél fontosabb, és akinek nem szépek, ápoltak a fogai, annak a mosolya sem szép), gondoskodó, romantikus, és aki mellett biztonságban érzed magad. :)
2009. júl. 6. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

borosta v szakáll és hosszú haj

ja és ne legyen túl izmos - tudom nincs még egy olyan nő aki nem szereti az izmos pasikat

2009. júl. 8. 22:07
 8/8 anonim válasza:
(: en sem szeretem az izmos pasikat (latod,van meg 1 ijen no a foldon!) :)
2009. júl. 14. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!