Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan értékeljem önmagam?...

Hogyan értékeljem önmagam? (képlenn)

Figyelt kérdés
[link] - szóval a képen én vagyok, és a problémám, hogy nem érzem magam semmiennek. Mióta szakítottam a barátommal folyamatosan rondának látom magam, ha látok egy szép(/szebb) lányt, rögtön el kap az ideg. Hogyan lehetne ezen javítani?

2012. máj. 19. 20:45
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő! A kérdést, amelyben a lány felteszi: "átlagon felülien szép vagyok-e" én is olvastam, és mikor azt írtad, hogy ötezermilliószor szebbnek látsz, hát én majdnem elsírtam magam :) Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek az ötleteket, és a bátorítást, meg az értelmes válaszokat! :)
2012. máj. 23. 21:52
 32/43 anonim ***** válasza:
Csinos pofid van.
2012. máj. 24. 08:00
 33/43 anonim válasza:
*.* Pedig nagyon szép vagy! Nézegesd többet a tükröt, jót fog tenni! :) És SOHA ne hasonlítsd magad máshoz, mindenkiben van valami, ami szép, Benned pedig nem is kevés (ezt nőként meg tudom mondani). Persze, megszokhattuk, mindig a legcsinosabbak panaszkodnak, hogy nincsenek megelégedve a külsejükkel... :)
2012. máj. 26. 19:42
 34/43 anonim ***** válasza:
Én kicsit sötétebbre festetném a hajam, amúgy szép vagy ne aggódj :)
2012. szept. 9. 16:50
 35/43 Lilaturkiz válasza:
kicsit szurke lany vagy szinesitsd meg a ruhatarad a kedved a mindened a szepseged semmit se er ha nm vagy magabiztos
2012. szept. 9. 17:19
 36/43 anonim ***** válasza:
Hol laksz??*.*
2012. szept. 9. 19:37
 37/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a jó tanácsokat:)

Utolsó válaszoló -vagy inkább kérdező:) Budapesten:)

2012. szept. 11. 11:57
 38/43 anonim válasza:

Nagyon szépek a szemeid.

Nem vágom egyébként ezeket a női hülyeségeket. A nőknek annyi de annyi bajuk van magukkal!-.-'

Nekem is. Folyamatosan magyaráztam a barátomnak, hogy fogynom kellene, míg végül az agyára mentem. Megtiltotta, hogy egy grammot is leadjak:D

Az a vicc, hogy a nők sokkal másabb dolgokat tartanak csinosnak egymás között, mint a férfiak a nőkben és ez rengeteg problémát okoz. Biztos vagyok benne, hogy rengetegen megnéznek az utcán, mert természetes módon szép vagy, a legtöbb lánnyal ellentétben. Csak nem veszed észre. Tessék lazítani, és szedj össze egy kis önbizalmat. Oké?

2012. okt. 7. 12:59
 39/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy hosszabban kifejtetted:) Megpróbálok lazítani!:)
2012. okt. 7. 13:04
 40/43 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép vagy, sokkal vonzóbb egy természetes lány, mint az állítólag "szép" műanyagarcú plázalakók.
2012. okt. 7. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!