Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan értékeljem önmagam?...

Hogyan értékeljem önmagam? (képlenn)

Figyelt kérdés
[link] - szóval a képen én vagyok, és a problémám, hogy nem érzem magam semmiennek. Mióta szakítottam a barátommal folyamatosan rondának látom magam, ha látok egy szép(/szebb) lányt, rögtön el kap az ideg. Hogyan lehetne ezen javítani?

2012. máj. 19. 20:45
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
:)
2012. máj. 20. 00:00
 22/43 anonim ***** válasza:
kaphatnánk még képet?
2012. máj. 20. 07:47
 23/43 A kérdező kommentje:
még..? minek..?
2012. máj. 20. 10:59
 24/43 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos, csini csaj vagy
2012. máj. 20. 13:01
 25/43 anonim ***** válasza:

Szerintem szép vagy igazán. Ennél jobban még sminkelned sem kell magad. Tényleg nincs miért rondának látnod magad. Ne kapjon el az ideg, ha valaki szerinted szebb nálad, mert sokaknak kimondottan a Te arctípusod tetszik. De a lányoknál ez hiúsági kérdés. Nagyon sok ellenvéleményre lenne szükséged, hogy meggyőzzünk, hogy szép vagy.

(Viszont a korodbeli lányok helyesírása már csak romlani fog. :P)

2012. máj. 20. 17:59
 26/43 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

még..? minek..?"

-hogy az alakodat is meg tudjuk dícsérni :) ezt amúgy nem értem: egy átlagos vagy szép lány csúnyának találja magát, másoknak meg abszolút nincs önkritikájuk, s mutogatják magukat

2012. máj. 20. 22:44
 27/43 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

így megfelel? :))

2012. máj. 21. 16:50
 28/43 anonim ***** válasza:

hát hogyne :)

-most már aztán tényleg elképzelni sem tudom mi hibát találsz magadban

.."ha látok egy szép(/szebb) lányt" ...kinek a szemében szebb? a legtöbb kanos srácnak, akik a ribancokra hajtanak?...hidd el nagyon sokaknak tetszel!

2012. máj. 21. 22:50
 29/43 anonim válasza:
te ugy szép vagy ahogy vagy és kész ne sminkeld magad édes:)
2012. máj. 23. 20:48
 30/43 anonim ***** válasza:

épp az előbb válaszoltam egy másik lány kérdésére, aki konkrétan úgy tette fel a kérdést hogy ő átlagon felülien szép-e. azt írtam neki, hogy a szépség valami ami miatt nézni kell az embert, nem feltétlenül a szabályos arcról szól. elmondom neked, ötezermilliószor szebbnek látlak mint őt. neked vannak gondolatok a szemedben, meg egyáltalán van benned élet meg érzések.

Szerintem úgy javíthatnál az önértékeléseden, ha először is megkeresnéd a saját stílusod. Persze, ha ez a te stílusod, akkor nem szóltam semmit.

Szerintem nézz körbe mondjuk tumblrön, vagy akárhol, és mentsd el a képeket amikről úgy érzed te vagy. ne akard megmagyarázni hogy miért érzel így, csak mentsd el. aztán nézd végig a gyűjteményt majd egyszer. fontos, hogy ne tudatosan válogass, csak érzésre. : D sokat segít, tényleg.

mert ha már nagyjából tudod ki vagy és mit akarsz, az nagyon sok önbizalmat ad, hidd el.

remélem segítettem valamicskét : D

tényleg szép vagy !

2012. máj. 23. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!