Hogyan értékeljem önmagam? (képlenn)
Szerintem szép vagy igazán. Ennél jobban még sminkelned sem kell magad. Tényleg nincs miért rondának látnod magad. Ne kapjon el az ideg, ha valaki szerinted szebb nálad, mert sokaknak kimondottan a Te arctípusod tetszik. De a lányoknál ez hiúsági kérdés. Nagyon sok ellenvéleményre lenne szükséged, hogy meggyőzzünk, hogy szép vagy.
(Viszont a korodbeli lányok helyesírása már csak romlani fog. :P)
"A kérdező kommentje:
még..? minek..?"
-hogy az alakodat is meg tudjuk dícsérni :) ezt amúgy nem értem: egy átlagos vagy szép lány csúnyának találja magát, másoknak meg abszolút nincs önkritikájuk, s mutogatják magukat
hát hogyne :)
-most már aztán tényleg elképzelni sem tudom mi hibát találsz magadban
.."ha látok egy szép(/szebb) lányt" ...kinek a szemében szebb? a legtöbb kanos srácnak, akik a ribancokra hajtanak?...hidd el nagyon sokaknak tetszel!
épp az előbb válaszoltam egy másik lány kérdésére, aki konkrétan úgy tette fel a kérdést hogy ő átlagon felülien szép-e. azt írtam neki, hogy a szépség valami ami miatt nézni kell az embert, nem feltétlenül a szabályos arcról szól. elmondom neked, ötezermilliószor szebbnek látlak mint őt. neked vannak gondolatok a szemedben, meg egyáltalán van benned élet meg érzések.
Szerintem úgy javíthatnál az önértékeléseden, ha először is megkeresnéd a saját stílusod. Persze, ha ez a te stílusod, akkor nem szóltam semmit.
Szerintem nézz körbe mondjuk tumblrön, vagy akárhol, és mentsd el a képeket amikről úgy érzed te vagy. ne akard megmagyarázni hogy miért érzel így, csak mentsd el. aztán nézd végig a gyűjteményt majd egyszer. fontos, hogy ne tudatosan válogass, csak érzésre. : D sokat segít, tényleg.
mert ha már nagyjából tudod ki vagy és mit akarsz, az nagyon sok önbizalmat ad, hidd el.
remélem segítettem valamicskét : D
tényleg szép vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!