Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mekkora pocakot...

Lányok, mekkora pocakot tudtok még tolerálni egy 30 év körüli férfin?

Figyelt kérdés
Képet legyetek szívesek mutatni. Köszi! :)

2012. máj. 19. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon örülnék a nagy pocaknak, sőt, inkább ne legyen pocakos. Vagy tegyen érte.

Én is 30 éves nő vagyok és nincs pocakom!

2012. máj. 19. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:

hát nálunk 30körül kezdett el kidudorodni a férjemnek, de eléggé zavarta ez is (kb mint egy puffadás, tehát nem lógás), engem ez nem zavart, de őt igen...sportolni nem nagyon van ideje, rengeteget dolgozik, de az étkezésével most 3-4 kgot leadott és szépen visszament...atlétikázott sulis korában, és nem volt sose kövér sőt... 175-180 cm és 70-72 kg körül mozoghat, mikor összejöttünk 8-9kg val kevesebb volt..nagyon sovány volt..szval ezzel azt akarom mondani hogy alapvetően azt látom hogy igénye hogy csinos maradjon és sztem sosem jutunk el oda hogy nekem kelljen szólni mert őt előbb zavarja...

de kérdésedre válaszolva, nálam egyáltalán nem jön be a pocak...nem kell kigyúrva lenni vagy ilyesmi, de egy "normális" kinézethez sztem az kell hogy a has a helyén legyen...:)

volt egyszer 15kgos súlytöbbletem, és dettó volt a szitu...én majd megőrültem ő meg imádott úgy, és talán pont ezért is leadtam 1-2 éven belül..

képet nem tudok most hirtelen de oldalról "egy sikban van":))

én jelenleg már nem, mert 18 hetes várandós vagyok :))

2012. máj. 19. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én férjem most lesz 30 éves és neki van kis pocakja, nem lóg, de kidudorodik már neki sima álló helyzetben is. Nem zavar, ennyi még belefér, de nagyobb már ne legyen.
2012. máj. 19. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
semekkorát
2012. máj. 19. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

30 évesen szerintem még egy pasinak se kellene pocakot növesztenie! Még túl fiatal ahhoz,h elöregesedjen,ellustuljon,eligénytelenedjen.

De annyi még beleférhet,amennyit te is tolerálsz a párodnak. (Bár van az ismerőseim között egy pár,akik annyira tolerálják egymásnak a pocakját,meg úgy általában a súlyát,h ha egyedül látod vmelyiket,még nem olyan durva a helyzet,de mikor együtt jelennek meg,még jobban kövérnek látszik mindkettő-30 év körüliek ők is)

2012. máj. 29. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Még annyit szeretnék hozzá tenni,h minél kisebb a pocakod,annál könnyebb eltüntetni! Kitartás! Kevesebb evés,biciklizés,néhány felülés,és megoldódik a problémád!
2012. máj. 29. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!