Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy érzem, már nem tudom...

Úgy érzem, már nem tudom tolerálni kisfiam visítását. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éves fiam két hete mindenért visít, ha nem úgy van, még sír is. Már nem bírom. Ha inni kér, odamegy a pulthoz és visít a poharáért. Ha játszunk, mindenért visít, de nem játékosan, hanem felháborodva. Pl. visít, ha zokni van rajta, úgyhogy leveszi, de akkor meg hozza oda hozzám, és megint visít, hogy adjam rá. Formabedobót ha berakja, visít, hogy belül van, ha nem tudja berakni, akkor azért. Hisztériázik, hogy menjünk a kertbe, felöltöztetem, kimegyünk, 5 perc után visít, hogy nyissam ki az ajtót. Nem akarom, hogy egész nap sírjon, de szó szerint rabszolgának érzem magam azzal, hogy egész nap azon munkálkodom, hogy ne sírjon. El van kényeztetve? Amúgy fogzik is, de már hetek óta, nagyon kezdek kimerülni. Sajnos tegnap rá is üvöltöttem, hogy fejezd már be, ez tudom, nem megoldás, de nagyon kivagyok. Annyira elegem volt már, hogy hagytam bőgni du. valamiért, 5 perc után elment játszani. Amíg úgy csinálok, mintha nem figyelnék rá, szépen játszik egyedül, de ha látja, hogy ránézek, már nem jó semmi.

Hová lett az én tündéri kisfiam?! Csődöt mondok, mint anya, nem érzem az összhangot, ami eddig volt. Amikor hallom a hisztériáját, szívem szerint én is elkezdenék visítozni.

2012. máj. 16. 11:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős, de tanácsot adni nem tudok. Szerintem unatkozik. Legalábbis a lányom is ezt csinálja, és láss csodát, amint kitesszük a lábunkat a házból, már szép és jó minden. Csak akkor baromi nehéz tolerálni, amikor ilyen vacak idő van, és nem lehet egész nap kint lenni. :(

Ma a szomszéd (közvetlen falszomszéd, ikerház) is mondta neki, hogy ne legyen már mindig hisztis... Ezek szerint nem csak engem akaszt ki. :D

2012. máj. 16. 11:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
20 hós fiammal most mentem először babakocsi nélkül sétálni. Odafelé ok, visszafelé megálltunk az ovisokat nézni, mikor elakartunk jönni földhöz vágta magát és visÍtás, még itthon is 10 percet hisztizett. Ő is kiabálós volt mindig. Tök ciki, pont az én gyerekem lesz ez a mindenhol kiverem a hisztit. Ha valaki átment rajta, mit csinált? Ne mondjátok, hogy hagyjam ott, mert az utcán nem tudom, mert kimegy az útra.
2012. máj. 16. 11:50
 3/22 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy ilyen korán már a dackorszak mutatkozna? De konkrétan könnyekkel sír, ha pl. az egyik fazékra nem tudja rátenni a tetejét. És ha dackorszak, hagyjam ott könnyezni?

Most is egyébként jól elvan, mert nem foglalkozom vele, kész röhej, hogy nem játszhatok a saját fiammal, különben balhézik. Én nagyon rosszul érzem magam ezek miatt mostanában.

2012. máj. 16. 11:57
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát tanácsot adni nem tudok...nekem a középsőm ilyen most és nem akarlak kiakasztani de egy olyan másfél évesen kezdte most 2 múlt és még mindig tart pedig isten a tanum hogy következetes vagyok, igyekszem nem venni tudomást a "nagyjeleneteiről" de én is azt érzem hogy legszívesebben ordítanék egész nap...

Már úgy értem, nem rá hanem így feszkó levezetésként.

A "kedvencem" amikor már reggel ébredés utáni első 5 percben "kiakad" valamin, na onnantól meg van alapozva a napunk alaphangulata.

Azért van remény, a fiam a nagyobbam már 5 éves és nála lehet már ésszel hatni hogy pl. amíg visít vagy vonyítva éles magas hangon nyafog valamiért addig azt nem vagyok hajlandó meghallani teljesíteni meg főleg nem. Ő ezt megérti már és legalább ő normál hangon kommunikál.

2012. máj. 16. 11:57
 5/22 A kérdező kommentje:
Kedves első, az igaz, hogy kint nincs baja, ha a kerten kívülre megyünk.
2012. máj. 16. 11:58
 6/22 A kérdező kommentje:
Na igen 4-es, minden reggel úgy megyek be hozzá, hogy ez egy jó nap lesz, és ébredés után 1 órával már tuti van valami balhéja. Apró kis hülyeség, de képes bőgni miatta. Ma pl. azon, hogy kapcsoljam fel a lámpát az előszobában, de ott NINCS lámpa, csak kapcsoló. Felkapcsolom, és üvölt, mert néz fel, és nem világít. VÁÁÁÁ!
2012. máj. 16. 12:01
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed utolsó mondata volt nálunk a válasz. "Amikor hallom a hisztériáját, szívem szerint én is elkezdenék visítozni." Na én pont ezt tettem. Amikor nekiállt hisztizni odamentem hozzá leültem mellé vagy mellé álltam és én is hisztiztem. Először sztereóban csináltuk majd ő hagyta előbb abba. Csak nézett rám. 2-3-szor csináltuk utána Elég volt mondani,hogy ilyet anya is tud.
2012. máj. 16. 12:09
 8/22 anonim ***** válasza:
utolsó,ez jó,csak az utcán mégse visithatok vele,totál hülyének néznének az emberek,még lehet szólnának hogy vegyék el tőlem a gyereket mert ez a nő elmebeteg,hisztériázik az utca kellős közepén... :D
2012. máj. 16. 12:16
 9/22 anonim ***** válasza:
Nálam nem jött be, hogy én is hisztizek, még hangosabb lett, nehogy már lepipálja valaki. Ja és 20 hósan már ütni is akar hiszti közben, nem lát nem hall.
2012. máj. 16. 12:21
 10/22 anonim ***** válasza:
Jó...Hát én sem az utcán csináltam..Otthon. Nálunk bevált. Itt is mutatkozik,hogy a gyerekek sem egyformák.
2012. máj. 16. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!