Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz, hogy belülről karmolj...

Az igaz, hogy belülről karmolják a pocakot a babák?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, valaki írta, hogy a babája belülről belé vájta a körmeit
2012. máj. 13. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Márminthogy mit? A pocakot? Merthogy a baba magzatburokban, a méhben van bent. Persze, megkarmolta, és még le is horzsolta belül, nem? He-he...
2012. máj. 13. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Mi van???Jó hogy nem kitépte magát a hasából!!! :D Kis Alien.

Egyébként lehet, hogy karmolják, de ebből az anya semmit nem érez, ugyan is a méhlepényben nincsenek érző idegek.Elég szörnyű fájdalmakkal járna akkor a terhesség ha lenne!!!

2012. máj. 13. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, mivel senki nem tudja levágni a körmüket, ezért Így koptatják.
2012. máj. 13. 20:50
 4/11 A kérdező kommentje:
hát nekem is furcsa volt kicsit, hogy ilyet írt, merthogy a magzatburok nem biztos, hogy azt "túlélné":) Nem tudom melyik kérdés volt már, de ha megtalálom, bemásolom ezt a választ, írta, hogy mik voltak neki kellemetlenségi a terhességben, és írta, hogy " bár az sem volt semmi, amikor belülről belém vájta a körmeit" .. kicsit meglepődtem, gondoltam rákérdezek, mert 32 hetes vagyok, de még nem éreztem ilyesmit:)
2012. máj. 13. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Istenem.. és az ilyen emberek gyermeket fognak nevelni..
2012. máj. 13. 20:54
 6/11 A kérdező kommentje:
utolsó, kire érted? rám, mert feltettem a kérdést, vagy arra, aki ezt írta?
2012. máj. 13. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem rád.. aki ezt írta.
2012. máj. 13. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez fájt nekem is... Egyes emberek nem gondolkoznak mielőtt leírnak dolgokat. A terhesség vége felé én éreztem olyan szúró fájdalmat teljesen lent amikor mocorgott a kisfiam, de az nem azért volt mert megvakarta a hasam hanem gondolom illeszkedett. Valószínüleg erre az érzésre gondolt az illető... :D
2012. máj. 13. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, tiszta középkori sötétség a fejekben. Kérdező, el ne hidd!
2012. máj. 13. 22:51
 10/11 A kérdező kommentje:
jót nevettem egy két válaszon :DD
2012. máj. 13. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!