Ki kell súrolni egy vadi új babakocsit legalább belülről?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 20:01
2/5 anonim válasza:
Háromszor vettem új babakocsit, soha nem mostam ki, viszont mindig olyat hoztam el a boltból, amit én raktam össze, eredeti gyári csomagolás, senki nem nyúlt hozzá előtte. Olyan kocsit nem vennék, amit összevissza fogdosnak a vásárlók.
3/5 anonim válasza:
Az össze vissza fogdoztás a legkevesebb ezeket a késítés során igen sok vegyszerrel kezelik mire a boltba ér.
De mivel elsö idökben nem fog a börrel érintkezni amikor még a baba böre nagyon érzékeny így nem kell. elöször mindig teszel a feje alá pelenkát, mind a babakocsiban mind a hordozóban, így teljesen felesleges.
Azt kell kimosni ami a börével közvetlenöl érintkezik, de ez szinte minden ami a lakásban használsz textil.
4/5 anonim válasza:
Én sem. Szerintem egyáltalán nem szükséges. Ha aggódsz, tégy egy vékony plédet a baba alá, nyáron egy tetrapelenkát. (Én így tettem.)
5/5 anonim válasza:
Nem mostam ki egyiket sem, viszont amig kicsik voltak hasznaltam textilpelust a kocsiba teritve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!