Mit csinálnátok a helyemben? PLS HELP
Figyelt kérdés
Van egy szemöldök piercingem,elég érzékeny a bőröm ezért csak néha szoktam kivenni.De csak a szemöldököm érzékeny,a fülbevalóra pl nem.
Kaptam egy állást ,ahol sajnos minden nap ki kell venni :SS
Tegnap este kivettem,ma mikor hazajöttem,észrevettem h kicsit összenőt vagy nemtom.
Tűvel kellett kicsit kiböknöm :S,a tű simán átment a lyukon de a pc nem akart.
Kb 2 óra szenvedés után nagy nehezen sikerült beraknom :S de eléggé sikerült felduzzasztanom/begyullasztanom.
Esetleg vmi ötlet/tanács h mit csinálhatnék?Mert nem szívesen vállnék meg tőle,
de viszont a főnök meg elég szigorú. :SSS :(
2012. máj. 17. 16:08
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben holnap is kivenném, ha hazaértem pedig visszatenném. Ha holnap is ugyan ez lesz akkor viszont végleg kivenném utána. Mai világba nem éri meg egy állást kockáztatni egy piercing miatt, ha pedig egyszer otthagyod vagy akármi történik akármikor újraszurathatod:)
2/2 anonim válasza:
Sajnos mivel állandóan ki-be rakosgatod, és gondolom nem mindig gumikesztyűben, sterilizálva, fertőtlenítve, így nagy eséllyel begyullad mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!