Miért igénytelek a pasik párválasztás terén?
Érdekes helyzet alakult itt ki...
Most itt a pasik rohadtul próbálják védeni hogy kell hogy a lány művelt legyen, okos legyen, ne legyen nagy egója stb. de amikor például egy lány feltesz magáról egy képet ide, GYIK-re, mindenki elkezdi osztani, hogy így menjen fodrászhoz, úgy öltözködjön, így sportoljon, úgy sminkelje magát, így görbe az orra, úgy szögletes az arca. Máskor meg egy önbizalom hiányos lány megkérdezi a fiúktól, hogy baj-e a visszahúzódó, csendes stb. akkor meg azt kapja, hogy legyen bátrabb mert így nem fog magának pasit szerezni sohasem. Na most tessék, itt egy szép lány, nagy önbizalommal, már is visszakanyarodtunk a visszafogott, nagy IQ-val rendelkező így művelt úgy tanult, bár külsőleg nem tökéletes női ideálhoz. Jogosnak érzem valahol a kérdező felháborodását, mert már szinte nem tudod hogy felelj meg a modern kor férfi emberének...
Hogy azért a kérdésedre is válaszoljak... lehet hogy a srác úgy érezte, te "túl jó" vagy neki, és nem tudná önmagát adni a kapcsolatban mert állandóan meg akarna neked felelni. Szerintem ha nem lennél mindig tip-top, és néha felvennél egy egyszerű farmer+fehér póló kombót, smink nélkül, lófarokkal, és a lazább oldaladat is megmutatnád, talán felbátorodna a fiú is. :) (Bár lehet nem ez a baj, de én így képzeltem el...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!