Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért igénytelek a pasik...

Miért igénytelek a pasik párválasztás terén?

Figyelt kérdés
Eddig bárki tetszett nekem (és tudott róla), mind valami görbefogú (a többit ne is részletezzük milyen) ocsmánysággal jött össze. Engem dicsérnek, hogy csinos vagyok, mégse én vagyok a befutó, de miért nem? Pedig még beszélgetni is lehet velem bármiről... Csak annyit szeretnék tudni, hogy szerintetek miért történnek így a dolgok, mert számomra ez egyenlőre felfoghatatlan.
2012. máj. 15. 13:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
És akkor az ilyen kérdezők csodálkoznak hogy a válaszolók szerint ez nem csak figyelemfelkeltésre kiírt kérdés...
2012. máj. 15. 16:31
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
hát figyelj. ahogy elnéztem a reakcióidat a válaszokra, ne csodálkozz, hogy nem te vagy a befutó... mert akik neked tetszettek, és tudtak róla, biztosan ismernek téged, csak sajnos a rossz oldaladról. vegyél vissza kicsit a hisztijeidből és légy pozitív!
2012. máj. 15. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Ilyen stílussal ne is csodálkozz, hogy nem akarnak tőled többet mint barátság, maximum. Elég nagy egód van, miért ócsárolod a többi embert? Azért, mert nekik van párjuk, neked meg nincs? Jaj te szegény, biztos nem te vagy a hibás, titokban minden fiú imádja a hisztiző, másikat becsmérlő egoista lányokat.
2012. máj. 15. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Érdekes helyzet alakult itt ki...

Most itt a pasik rohadtul próbálják védeni hogy kell hogy a lány művelt legyen, okos legyen, ne legyen nagy egója stb. de amikor például egy lány feltesz magáról egy képet ide, GYIK-re, mindenki elkezdi osztani, hogy így menjen fodrászhoz, úgy öltözködjön, így sportoljon, úgy sminkelje magát, így görbe az orra, úgy szögletes az arca. Máskor meg egy önbizalom hiányos lány megkérdezi a fiúktól, hogy baj-e a visszahúzódó, csendes stb. akkor meg azt kapja, hogy legyen bátrabb mert így nem fog magának pasit szerezni sohasem. Na most tessék, itt egy szép lány, nagy önbizalommal, már is visszakanyarodtunk a visszafogott, nagy IQ-val rendelkező így művelt úgy tanult, bár külsőleg nem tökéletes női ideálhoz. Jogosnak érzem valahol a kérdező felháborodását, mert már szinte nem tudod hogy felelj meg a modern kor férfi emberének...

Hogy azért a kérdésedre is válaszoljak... lehet hogy a srác úgy érezte, te "túl jó" vagy neki, és nem tudná önmagát adni a kapcsolatban mert állandóan meg akarna neked felelni. Szerintem ha nem lennél mindig tip-top, és néha felvennél egy egyszerű farmer+fehér póló kombót, smink nélkül, lófarokkal, és a lazább oldaladat is megmutatnád, talán felbátorodna a fiú is. :) (Bár lehet nem ez a baj, de én így képzeltem el...)

2012. máj. 15. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet az "igénytelek"-kel van a baj, de nem értek a lovakhoz.
2012. máj. 15. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Meg hogy már vagy 18 válasz lenne itt, de én leszek a 12. csak.. Mert a többi vhogy "nem felelt meg" a """kedves""" kérdezőnek.
2012. máj. 15. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
besírok :'D
2012. dec. 22. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!