Miért igénytelek a pasik párválasztás terén?
Figyelt kérdés
Eddig bárki tetszett nekem (és tudott róla), mind valami görbefogú (a többit ne is részletezzük milyen) ocsmánysággal jött össze. Engem dicsérnek, hogy csinos vagyok, mégse én vagyok a befutó, de miért nem? Pedig még beszélgetni is lehet velem bármiről... Csak annyit szeretnék tudni, hogy szerintetek miért történnek így a dolgok, mert számomra ez egyenlőre felfoghatatlan.2012. máj. 15. 13:59
1/17 anonim válasza:
Van, aki figyelembe veszi az említetteken kívül pl. az intelligenciát, műveltséget is.
2/17 anonim válasza:
Először mikor csak a kérdést olvastam el, akkor tényleg nem tudtam mi lehet a baj, de a reagálásaidból ítélve már minden tiszta. Szerintem is a stílusoddal van baj, a személyiségeddel. Az a gáz, hogy ezen a legnehezebb változtatni.
3/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a gáz, hogy még mindig kapom a semmitmondó válaszokat. Köszi mégegyszer!
2012. máj. 15. 14:44
4/17 anonim válasza:
Jó, akkor hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem igénytelenek, csak biztos normális pasik, akiknek a külső nem minden, hanem többet számít nekik az adott lány személyisége. Téged dicsérgetnek, de többet nem akarnának tőled, de nem a külsőd miatt.
5/17 A kérdező kommentje:
Jó szerintem mostmár aki idetéved az legyen olyan kedves, aranyos, és inkább kattintson máshova! További ócsárlásokat nem várok.
2012. máj. 15. 14:50
6/17 A kérdező kommentje:
*ide téved (Ó bocsánatot kérek az IQ-bajnokoktól is!)
2012. máj. 15. 14:52
7/17 anonim válasza:
sry az ekezet nelkuli irasert de most ennyiveltudok szolgalni melon vok :D.
Hat ellor lehetne itazni reggel tol estig.pl en szeretem ha 1 lanykaval lehet mindenrol beszelni barmirol lenyen aranyos kedves beszedes vicces dilis azert 1 szinten komoly is ha komoly dolgokrol van szo tudjon hozzaszolni ha velemenyt ker az ember ne az legyen h nekem mind 1 oszinte baratsagos,megerto. stb sorolhatnam meg nem vagyok nagy igenyu de azert meg nemeik 20 -23 eves lanykja is ugy viselkedik mind ha 13 lenne azt nagyon nembirom..... Majd talalsz valakit akinek befuto leszel a nagy ö onmagad legyel ne utannozz senkit es majd meg latod jo lesz :F :)
9/17 anonim válasza:
Hát most az előző 2 oldalon ki is derült. Hát nem süt rólad a kedvesség, hogy mit is mondjak...
10/17 A kérdező kommentje:
19-es: Ebből a két oldalból már sok választ moderáltak, azért ilyen zavaros. Nem az volt az első komment, ami most van az első helyen. Azelőtt volt még egy, csakhogy konkrét példát említsek.
2012. máj. 15. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!