Olvasgattam a kérdéseket ezzel kapcsolatban, és sokan írták, hogy "eltörhet a porc" meg, hogy "nem szabad belövetni", nővérem is lövette úgy 5 éve, de szerintem, ha tényleg veszélyes lenne, akkor nem is csinálnák.
cs*szdmeg akkor minek kérdezel ha úgysem hiszel nekünk? menjél és LÖVESD KI az orrodat aztán szenvedjél!
2012. máj. 17. 19:03
12/21 anonim válasza:
Ugyanezt akartam, minek kérdezel akkor, ha a hülyeségeid hajtogatod? Mi csak jót akartunk, de akkor menjél, és lövesd be, de lehetőleg bazukával
2012. máj. 17. 19:24
13/21 anonim válasza:
Mi a f@sznak kérdezted meg akkor??? Aki csak válaszolt a kérdésedre elmondta normálisan, hogy veszélyes lövetni, főleg porcos részt, te meg viszed a magadét, akármilyen érvet hozhatnánk fel itt te úgy is azt mondanád, hogy de a lövetés jobb... Komolyan felcseszik az ilyenek az agyam. Lövesd ki b@zdmeg akkor ha már így előre eldöntötted és sz0pj majd a gyógyulással
2012. máj. 18. 22:16
14/21 A kérdező kommentje:
Nem írt senki sem normális érvet, hogy miért ne. Most is jöttök ezzel a "sz0pj majd a gyógyulással". De mi a p*csának kell begyógyulnia? A porcnak majd vagy mi az istennek? Csak mert a fülbe nagyjából ugyanannyi porc van, mint az orrba, ezért írtam, hogy eddig a fülemmel se volt semmi gáz pedig azokat is lövettem. Ugattok itt mint a kutyák, de egy normális érvet nem írtatok. (Ha már ti is ilyen szép válogatott szavakkal illettetek engem)
2012. máj. 19. 09:10
15/21 anonim válasza:
Neked az nem érv, hogy a kozmetikus nem ért hozzá igazán?? Szerinted minek van külön olyan szakma, hogy piercer? Viccből?? Szétroncsolja az ékszer a szöveteid, majd ha ki akarod venni jó csúnya lesz a helye, nem fog szépen begyógyulni. Fülnél még azt mondom nem vészes, de egy orrban már bőven sülhet el rosszul... de úgy érzem ezt is feleslegesen írom, mert már eldöntötted, hogy löveted
2012. máj. 19. 10:02
16/21 A kérdező kommentje:
Az lenne érv ha leírnád, hogy MIÉRT nem érthet hozzá egy kozmetikus.
2012. máj. 19. 10:16
17/21 anonim válasza:
Nem ezt tanulják... a kozmetikusnak az a dolga, hogy kitisztítsa az arcod, kiszedje a szemöldököd stb.. nem ékszerlövés, ez csak ilyen plusz amit bevállalnak, mert lehet kapni gépet hozzá, de senki nem tanítja szerintem nekik, max megnézi hogy kell használni, a többit meg megoldja magának. Különben is hülye volt aki kitalálta a lövetést, elég szomorú, hogy lehet még kapni ilyet...
A piercer azért ezeket a dolgokat tanulja, hogy kell utána ápolni stb. Ég és föld a két szakma különbsége... de nem bírom felfogni, hogy te ezt miért nem érted meg
2012. máj. 19. 20:15
18/21 A kérdező kommentje:
Tegnap kilövettem pesten, 6000-ért, a lövés nem fájt, csak amikor tekergetem benne a piercinget. Semmi bajom nem lett, nem tudom, most érezzem magam szerencsésnek, vagy tényleg csak fel van fújva ez az egész lövés dolog. Hát mindegy, lényeg a lényeg, minden rendben ment és van egy szép piercingem:)Azért köszi annak aki segíteni próbált!
2012. máj. 25. 12:54
19/21 anonim válasza:
azt hittem azért akarod lövetni mert olcsóbb, de a szúrás is ennyi, mondjuk én 5500ért tudok nagyon jó helyen, de hát mindegy, te tudod, remélem később nem fog begyulladni nagyon:/ a helye viszont tényleg csúnya lesz
2012. máj. 26. 11:55
20/21 anonim válasza:
Jesszus.. 6000-ért lövetni egy kozmetikussal?! Téged is jól átk*rtak, reménykedj hogy nem lesz semmi bajod tőle!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!