Tényleg nem lehet orrba piercinget LÖVETNI? SOS!
Olvasgattam a kérdéseket ezzel kapcsolatban, és sokan írták, hogy "eltörhet a porc" meg, hogy "nem szabad belövetni", nővérem is lövette úgy 5 éve, de szerintem, ha tényleg veszélyes lenne, akkor nem is csinálnák.
Akkor most elmenjek lövetni, vagy hagyjam?
Köszi előre a válaszokat!
Még mindig nem értem...Van pár ismerősöm akiknek szúrták, de szinte az összesnek begennyesedett meg elsebesedett, ők is azt mondták, hogy lövetni kellett volna. Akik pedig lövették, nem panaszkodtak...Meg olvastam itt kérdéseket és ott is, akiknek lőtték, csak jókat írtak róla, főleg, hogy higiénikusabb. Ezért nem értem ezt most.
De azért köszi az eddigieket!
A kozmetikusok lövik, nem ez a szakmájuk, nem értenek hozzá... Mivel magát az ékszert lövik át, nagy mértékben roncsolja a szöveteket. Másrészről, mivel nem ért hozzá, félreszúrhatja, nem nagyon ügyelnek arra, hogy steril cuccokkal dolgozzanak, elkapsz egy szép kis fertőzést... Egyébként is lassan gyógyul ha lövik.
A piercingesnek ez a szakmája, ő nem véletlenül használ tűt, mégiscsak ő ért hozzá a legjobban és akkor már nem véletlenül nem lövi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!