Szerintetek mi a gáz? Ha egy pasi borotválja odalent vagy ha nem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 15:29
1/5 anonim válasza:
egyik se gáz.
azt csinál a saját testével amit akar
2/5 anonim válasza:
Azt csinal magaval amit akar.
Viszont ha velem jar akkor borotvalja le magat ott lent... Persze ha nem akar velem jarni akkor nem kell.
Sajnalom de nekem ugy jo es kesz.
Egyszer volt h szoltam es utana atment rajta egy nyiroval de nem csupaszra... Igy ne csodalkozzon ha nem szivesen oralozok dzsungelban...
De kinek a pap, kinek a papne. En nem ertek miert lett volna olyan nagy dolog csupaszra vagni, neki is jobb lett volna...
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Ha szeretné, hogy kényeztessék odalent, akkor igenis, tessék eltávolítani a zavaró és kellemetlen tényezőket!!
Érdekes, egy nőnél ugyanez nem kérdés, sőt dzsungel-kategóriába tartozik, akinek nem teljesen csupasz...
4/5 anonim válasza:
Hát nekem teljesen mindegy hogy ki mit csinál, viszont a barátom borotválja le és kész. Ezzel szerencsére sosem volt gond. :) Valamiért undorodom a nemi szerv környékén lévő szőröktől (magamon is).
5/5 anonim válasza:
Egyik sem gáz,de jobban szeretik a csajok(legtöbbjük),ha a pasi borotválja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!