Ha egy pasi borotválja a lábát az ciki?
nekem spec nagyon nem tetszik ha egy pasi borotvalja a labat. szerintem nalatok nem ciki ha szoros
16L
Az. Egyszer a barátom is leszedte a szőrét, mert azt hitte, hogy úgy nekem jobban tetszik, de melléfogott :) Szerintem undorító, ha csupasz... és elég kellemetlen volt, mikor nőtt neki vissza, mert össze-vissza szurkált. Tehát inkább maradj szőrös!!!
18/L
Az én barátomnak is nagyon szőrös a lába, de én így imádom :) Na mindegy. :)
Szerintem -ha már leborotváltad- próbáld ki azt, ha nem vagy az a beszari fajta:) hogy amikor visszanő kb 1 cm-esre, akkor menj el kozmetikushoz, vagy kérd meg valami csaj barátod, vagy hugod/nővéred, stb, hogy gyantázza le neked. Majd ha visszanő megint legyantáztatod, és ezt megcsinálod párszor, akkor kicsit gyengébbek lesznek a szőrszálak, és kevesebb is nő ki.
Szóval egy darabig (úgyis most tél van) kibírod csupasz lábbal, és utána tök jó lesz, mert szőrös lesz, de mégsem annyira.
Legalábbis szerintem ;)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!