Ciki ha 1 pasi gyantáztatja az arcszőrzetét?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 15:53
1/7 anonim válasza:
sztem nem(ha kibírja...xd),legalább tovább puha lesz az arca:))
L
2/7 anonim válasza:
Te jóóóó ég :O Nem fáj?? Amúgy nem ciki, úgysem látszik szerintem, hogy gyanta vagy borotva csak a hatás tart tovább.
3/7 anonim válasza:
Jajj dehogy ciki:)A mai világban már sokminden elfogadott...Képzeld, az egyik fiú ismerősöm pölö véglegesen szőrtelenítette a szemöldökét(persze nem az egészet, csak tudod azt, ami ha kiszedik formára és újra kinől):D És szerintem ez sem ciki...legalább nem kell mindig szedegetni:D
Úgyhogy nem ciki:P
18/l
4/7 A kérdező kommentje:
én nemtudom mennyire fáj lány vagyok és a barátom miatt kérdeztem:)
2009. szept. 30. 16:40
5/7 anonim válasza:
ilyen van? ciki. szerintem nem férfias ha teljesen babaarca van valakinek, én rosszul érezném magam ha nem lenne semmi borostám.
6/7 anonim válasza:
fura... de ha nem hangoztatja lépten nyomon, végülis praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!