Gáz ha egy férfi a lábát gyantáztatja?
Szerintem egy pasinak sokkal gázabb, ha le van gyantázva a lába, mint ha szőrös lenne.
Még ha a mellkasodról beszélnénk, vagy a hátadról, azt mondom, csináld, de ha csak a lábad a baj, azt szerintem semmiképp ne gyantáztasd!
Az ára amúgy két-háromezer körül lehet max ott, ahová én járok, és kb tíz perc alatt le lehet kapni. (És a teljes csupaszság pár hétig tart, ha mégis ez lett volna a kérdés még. :)
Nálunk a cégnél (egy nagy nemzeközi cég) szabályosan kiröhögték az egyik középkorú pasit, aki leborotválta a lábáról a szőrt. (legalábbis mi akkor azt hittük). Elég nyálas-csiga szerű volt a pasi amúgy is. Később tudtam meg csak, hogy neki egyáltalán nem nő szőr a lábán, szóval nem volt leborotválva. De elég röhejes... Akkor inkább maradjon a jó kis sűrű sötét szőr. :)
Az én férjemnek is tök szőrös a lába, jó sűrű, fekete, és simán rövidnadrágban jár nyáron, sztem a kutyának nem tűnik fel, de ha borotválva lenne, az odavonzaná a szemet, az biztos.
Nemonddmár:D ez akkora kamu, mint az állat..:D
megnézném azt a férfi focicsapatot, ahol mindenkinek le van szedve a lábáról a szőr.. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!