Gáz ha egy férfi a lábát gyantáztatja?
nagyon helyes, jól látod a dolgokat, bárcsak minél több ilyen igényes, jó ízlésű férfi lenne, mint Te!
nem tudom a mostani árakat, de ami a pöttyösséget illeti, 1-1,5 napig tart. bár vastag, erős szőrszálaknál talán kicsit tovább.
2-3 hét után még csak kevéssé lesz szőrös, szerintem elegendő lesz 4-5 hetente megcsináltatnod.
ja, és persze, hogy ki lehet bírni, először rossz, kicsit fájdalmas, de utána minden egyes alkalommal enyhül, kb. 8-10 után már alig érzed.
ha térdig szedeted le, megvan a két láb 20 perc alatt.
Térdig a két láb húsz perc?? Hova jársz Te?? :D
Annyi idő alatt az én kozmetikusom leszed teljesben, és még fazont is.. :D
Hát ha nagyon zavar,szerintem szedesd le néhányszor és ritkulni fog!
Például az én barátom lába is eléggé szőrös,de nem zavar! :)
03:20
nekem mindig 12-15 perc volt, mikor régebben gyantáztattam.
de egy erős szőrzetű láb lehet, hogy több időt igényel. plusz felöltözik, levetkőzik, fizet, máris 20 perc.
Nekem az osztályba a csajok beszóltak, hogy milyen szőrös a hátam, a kezem, a lábam és elegem lett, de le*artam őket. Majd mikor összejöttem az egyikkel és undorodott a lábamtól nem tudtam mit csinálni és rávett a gyantázásra. Már lassan 2 éve csinálom és még mindig égőnek tartom, ezért már 2 éve nem járok rövidnadrágba.
Pedig nem kell szégyellni, mert a férfiak fele szőrteleníti magát. pl:úszók, focisták, biciklisek, sztárok és még sokan...
Egyébként nyugaton a férfi gyantáztatás és kozmetikák teljesen elfogadottak, csak keleten tartják cinkesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!