Aki gyantáztatja a bajuszkáját, annak nem erősödik? Meg milyen időközönként csinálja?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 12:30
1/3 anonim válasza:
A kozmetikusom először szőkítette fiatal korában,majd elkezdte gyantáztatni és már egyáltalán nem látszik,szóval egy idő után a gyantázástól gyengül a szőr:)
Elég sokáig bírja a gyanta,sokkal tovább mint a borotva...
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem erősödik. Inkább esetleg gyengül. Én havonta szoktam gyantáztatni. De minden héten azért a nagyítós tükör előtt kiszoktam néhány szálat húzogatni a szemöldökcsipesszel. De szerintem megéri :) sokkal jobb módszer minden más bajuszőrtelenítési módszernél vagy szőkítésnél. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm .
2011. ápr. 10. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!