Nyugi, egy borotválás után nem lesz erősebb szőrzeted.
1-2 hét múlva a régi lesz.
2010. dec. 26. 01:00
12/17 anonim válasza:
nem ciki csak felesleges. a pasik lába nemgáz ha szőrös, akármennyire is szőrös. persze az erős túlzás aki aztírta h "imádja" a barátja szőrös lábát, na mindegy :D
a lábadat felesleges borotválni, és a karodat se lehetőleg. hónalj, nemiszerv, mellkas az mehet, persze eztis egyéne válogatja hiszen vannak csajok akik elvileg "imádják" a barátjuk yeti mellkasát és hátát. ízlések és pofonok
2010. dec. 26. 11:28
13/17 A kérdező kommentje:
Na ja,de felénk a korombeli csajoknak nem jön be a szőrös láb.
2010. dec. 26. 12:09
14/17 anonim válasza:
nem ciki, vannak fiúk, akik ezt szeretik :)
te búza... -.-
2010. dec. 26. 12:11
15/17 anonim válasza:
Drágám, lehet hogy te jeti vagy, erről nem tehetsz.. De a barátomat ne jetizd le légyszíves. És lehet hogy te a csupasz csigákra buksz akiket látsz az újságban, de szerintem azok nem igazi férfiak. Én igenis szeretem még a barátom kis lábujját is, szerencsére nem olyan vagyok mint te.. Ízlések és pofonok ;)
Üdv: a lány, aki imádja a barátja szőrös lábát ;)
2010. dec. 26. 12:21
16/17 anonim válasza:
erre mondtam h ízlések és pofonok...szerencsére nemvagyok olyan mint te aki szőrt szeret puszilgatni mindenhol a barátján. nem, nem bukom a meztelen csigákra, tudod nemcsak ez a két véglet van, de teis csak a feketét és a fehéret ismered, mint a többi átlagos ember.
2010. dec. 26. 12:55
17/17 anonim válasza:
Igen, szeretem a szőrös lábát vagy akármijét puszilgatni, mert elfogadom olyannak, amilyen, nem akarom megváltoztatni, így szeretem és kész. Sajnos van akinek akarata ellenére is le kell csupaszítania magát, mert a barátnője máshogy nem fogadja el. Nem azt mondtam, hogy a barátom mindenhol szőrös, nem jeti. Vannak bizonyos részek ahol szőrteleníti magát, de én biztos nem kérném meg, mert engem nem zavar, úgy szeretem ahogy van. Ja és attól mert valaki nem szedi le a szőrét mindenhol, az nem egyenlő az igénytelenséggel, mielőtt erre gondolnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!