Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Neked mi nem tetszik az...

Neked mi nem tetszik az arcodon? A sajátomat utálom:/ úgy ahogy van, az egész csúnya. Van még így ezzel más? 14/L

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
túl közel ülő és kicsi szemeim vannak:S és a szemöldököm meg nem is látszik ha nem huzom ki..valamint van egy nagy bumszli az orromon de az nem annyira zavar
2012. máj. 11. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:

az arcformám az tetszik,a számat is szeretem, a szemöldökömet is,a homlokom egy kicsit magas,azt utálom,de a legrosszabb akkor is az orrom..:/ viszooont,a szemem szerintem nagyon szép,imádom a sötétkék szemeket:)

a bőröm egész tűrhető..nem makulátlan,van egy-két pattanásom,de nem vészes...:)

2012. máj. 11. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Én az orromat nagyon utálom, nem azért mert nagy, csak mert kicsit "duci" elöl, akkor jobban látszik, ha fintorgok vagy ilyesmi :D
2012. máj. 12. 08:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Mosolyogj, attól szép lesz! Legalábbis mindenképp sokkal szebb, mintha olyan képet vágnál, mint aki most evett meg egy fél citromot. A hosszú, kibontott haj is sokat dob rajta. Amúgy fiatalabb koromban én is azt gondoltam, hogy csúnya az arcom, de azóta rájöttem, hogy tévedtem.
2012. máj. 12. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon csunya az arcom :( Nagy az orrom, nagy a homlokom, szeplős vagyok, telt az arcom, a szemeim mintha nem lennének egyenesek.
2012. máj. 16. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:

A kék szememet szeretem, sokan mondják rám h "bociszemű". :)

Az orromat nem annyira bírom, kicsit krumpli a vége, és fent görbe is.. de ez legyen a világon a legnagyobb gondom sztem. :D

Szemöldökömet is sokan dicsérik, mindenki azt hiszi hogy szedem, pedig hozzá se értem még soha. :) /tehát szép a formája/

Amit a legjobban gyűlölök a ragyáim.. :( Nagyon sok mindent kipróbáltam már, de nem múlnak el. :/

2012. aug. 30. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!