Csak nekem tetszik a fehér bőr? Szerintetek csúnya?
Fehér bőröm van,de valahogy nem szeretném,hogy kreol bőröm legyen.Ez az egyetlen "szépséghibám" ami tetszik.Sajnos még senkitől nem hallottam,hogy szép a fehér bőr.A barátnőim is azon "versenyeznek" minden nyáron,hogy ki a barnább és mindenkitől azt hallom,hogy milyen szép barna,nem pedig,hogy milyen szép fehér bőr.Ezt annyira rossz hallani,mert még ha nekem tetszik is mindenki azt sugallja,hogy légy csokibarna.
Nektek erről mi a véleményetek,tetszik nektek vagy inkább a barna?
Nekem nagyon tetszik a fehér bőr, az olyan finom és nőies :)) Az enyémnek bezzeg tök hülye színe van :S
(Én meg egyébként a kis melleimmel vagyok így :D Imádom, hogy még az A-kosaras melltartó is nagy rám! :D)
Szia!
Én is nagyon fehér bőrű vagyok és pont ugyanabban a cipőben járok, amiben te. Pár "nagyon okos" ember meg is szólt a bőröm fehérsége miatt, de különösebben nem kötöttek le:) Én imádom így a bőrömet, sztem nagyon is szép a fehér bőr. Mellesleg, sokan azért barnítják, mert ez a menő és így akarnak kitűnni, pedig, ha már a kitűnésnél tartunk, akkor a fehér bőrűt hamarabb megnézik a sok csokibőrű között(aztán persze mindenki más véleménnyel van róla, de ezeket nem kell felvenni). Úgy gondolom, hogy szoliba járni pedig nem jó dolog, mert nagyon tönkrevágja a bőrt és nem is marad meg a hatása. Azzal viszont semmi bajom, ha vki kifekszik a napra, mert szeretne egy kis színt a bőrére, de csak mértékkel. Szóval én azt mondom, hogy a fehér bőr is minimum olyan szép, mint a barna.
Akkor most megnyugtatlak. A fehér bőrnél nincs szebb, gyönyörűbb!
Sosem láttam még barnabőrű lányt, aki tetszett volna. A szolisoktól egyenesen rosszul vagyok.
Rengeteg férfi van, aki a fehér bőrt kedveli, nyugi. Csak ne a discosok között keresgéld őket :)
Én nem vagyok annyira fehér bőrű, de tavaly nyár óta direkt kerülöm a napot. Ez csak annyit jelent, hogy nem napozok, nem vagyok hosszú ideig napon.
Szerintem a fehér bőr sokkal szebb, mint a barna. Én ilyen is szeretnék maradni. :)
Na meg szőke is vagyok(természetes) még egy ok,hogy nem kell barna legyek:D
Azért nem gondoltam,hogy ennyi pozitív választ kapok,nagyon köszönöm.Most nőtt is az önbizalmam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!