Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak nekem tetszik a fehér...

Csak nekem tetszik a fehér bőr? Szerintetek csúnya?

Figyelt kérdés

Fehér bőröm van,de valahogy nem szeretném,hogy kreol bőröm legyen.Ez az egyetlen "szépséghibám" ami tetszik.Sajnos még senkitől nem hallottam,hogy szép a fehér bőr.A barátnőim is azon "versenyeznek" minden nyáron,hogy ki a barnább és mindenkitől azt hallom,hogy milyen szép barna,nem pedig,hogy milyen szép fehér bőr.Ezt annyira rossz hallani,mert még ha nekem tetszik is mindenki azt sugallja,hogy légy csokibarna.

Nektek erről mi a véleményetek,tetszik nektek vagy inkább a barna?

2011. ápr. 23. 17:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Fúú, ezektől a hidrogénszőke, agyonszolizott libuskáktól engem is a hányinger kerülget. Nem értem, hogy nem tud egy emberben annyi esztétikai érzék lenni, hogy tudja, a nagyon elütő színek(a haj és a bőr színe)együttese egyáltalán nem szép.
2011. ápr. 23. 17:37
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

Divat. :) Régebben az volt a "menő", ha valaki fehérbőrű volt, mert azt mutatta, hogy nem kell kinnt dolgoznia. Japánban most is a fehér az ideál egyébként.

Itt a barna van divatban, mert azt üzeni, hogy a viselőjének van ideje napozni és pancsolni.

Szerintem amúgy a természetes napbarnított a legjobb.

Ha valaki túl sokat szolizik, az olyan erőltetett, "prolis".

Ha valaki falfehér, az meg olyan hulla-feeling.

2011. ápr. 23. 17:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy attól függ kinek mi áll jól, az olyan penelope cruzos latinos is dögös (persze nem a szolis sárga!), de a régi hollywoody angyali is :)

Szőkék, fehérek és gyönyörűek:

Amanda Seyfried- [link]

Rachel McAdams- [link]

January Jones- [link]

Reese Witherspoon- [link]

Egyéb hajszin és fehér bőr :)

Dita Von Teese- [link]

Amy Adams- [link]

Amúgy szerintem az annyira szép amikor valaki erre még úgymond rá is játszik kicsit. Arra gondolok, hogy most úgyis "divat" ez a vintage meg minden és az ilyen old hollywood look szerintem annyira szép és kifinomult, persze nem feltételen hétköznapokra, de jól néz ki!

Csak h értsétek mire gondolok, pl. 1940-50-es évek stilusa:

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 23. 18:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Én is fehér bőrű vagyok,de nagyon. Kevés magamnál fehérebb emberrel találkoztam. Én is nagyon szeretem a szinét,nincs vele semmi bajom.Nekem is szokták mondani,hogy rámférne egy kis szoli,de én abból kösz,nem kérek. Amúgy mióta megtudtam,hogy valamelyik híresség (azt hiszem Nicole Kidman vagy Marica Cross-bocsi,nem tudom hogy kell leírni a nevüket) nyáron pulcsiba és kesztyűben fut,hogy ne barnuljon le,megnyugodtam. Ja,és a kérdésednek is. :) Szép napot!
2011. ápr. 23. 18:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem őszintén szólva hogy miért is kellene minden fehér bőrűnek mindenáron lebarnulni, nem hiszem hogy szégyellnem kellene hogy fehérnek születtem, a fehér bőr nem csúnya. Hátránya azonban hogy a fehér bőrön a legkisebb bőrhiba is hatalmasnak tűnik. A linkelt képeken minden nőnek gyönyörű, makulátlan bőre van ami azért általában nincs mindenkinél így. Én pl pattanásokra, mitesszerekre hajlamos vagyok és ez a fehér bőrömön nagyon látszik ezért szeretek egy kicsit lebarnulni.
2011. ápr. 23. 18:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Én linkeltem a képeket: persze ez igaz, sok hátránya lehet amúgyis (páromnak pl. nagyon érzékeny a fényre), csak egy kis megnyugtatásképp, hogy azért elég sokan vannak, akik szerint nagyon szép! :D
2011. ápr. 23. 18:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Azért talán az sem tragédia, ha valaki nem szőke hajú és fehér bőrű.

Én is hófehérke vagyok csokibarna hajjal megáldva, így jártam. Személy szerint egyébként gyűlölöm a bőrömet, mert nagyon érzékeny, barnulni nem tudok csak leégni, de azt nagyon gyorsan, elég ha valaki erősebben hozzáér már piros a helyén, ha véletlenül megsérül, akkor a legkisebb heg hetek alatt gyógyul csak meg, hiába használok bármilyen testápolót csontszáraz... Cserél velem valaki? :D

2011. ápr. 23. 18:47
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki olyat akar, amilye nincs... ázsiában azon versengenek, hogy minnél fehérebb legyen a bőrük.. tudom, hiszen ázsiai vagyok és ismerem ezeket a vágyakat... nekem speciel nagyon barna a bőröm... de nem tudok ellene mit tenni...... :D
2011. ápr. 23. 20:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Én is eléggé fehér bőrű vagyok, szőke hajjal.

Én nem szeretem, de nem kimondottan azért, mert nem tetszik, csak a fehér bőrre sokkal jobban kell vigyázni, mint a barnára, pattanások, minden jobban meglátszik, könnyen leég, sokkal érzékenyebb.

Esztétikai oldalról nézve:

Valakinek jól áll (Nicole Kidman, Christina Henrdicks, Kate Winslet, Liv Tyler... így most ők jutottak eszembe, de hétköznapi emberek is vannak nagyon sokan), viszont magamon jobban el tudnám viselni a barnát.

(OFF: Fiúban is jobban tetszik a barna bőr, viszont akibe a legjobban szerelmes voltam, Ő volt a legfehérebb bőrű, még nálam is fehérebb volt...:-D)

2011. ápr. 23. 21:56
 20/24 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon fehér a bőröm,de én nem szeretem.. úgy nézek ki mint egy beteg ember,semmi színem nincs,minden kis bőrhiba óriásinak tűnik rajtam. én néha szoktam szolizni de csak addig hogy emberi szinem legyen (nem barna).

örülök hogy másnak leglább úgy fehér a bőre hogy nincs vele baja :) nekem sajnos sok probléma,ami egy barna bőrű lánynál nem is látszik... dehát ilyen a sors..:)

én azért örülök hogy fehérnek születtem és nem hiperpigmentált cigánylánynak

2011. ápr. 23. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!