Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak nekem tetszik a fehér...

Csak nekem tetszik a fehér bőr? Szerintetek csúnya?

Figyelt kérdés

Fehér bőröm van,de valahogy nem szeretném,hogy kreol bőröm legyen.Ez az egyetlen "szépséghibám" ami tetszik.Sajnos még senkitől nem hallottam,hogy szép a fehér bőr.A barátnőim is azon "versenyeznek" minden nyáron,hogy ki a barnább és mindenkitől azt hallom,hogy milyen szép barna,nem pedig,hogy milyen szép fehér bőr.Ezt annyira rossz hallani,mert még ha nekem tetszik is mindenki azt sugallja,hogy légy csokibarna.

Nektek erről mi a véleményetek,tetszik nektek vagy inkább a barna?

2011. ápr. 23. 17:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mennyi pozitív válasz...hát ez nagyon szuper!Sosem gondoltam volna,hogy ennyi ember szereti a fehér bőrt.Most még szebbnek látom a bőrömet.Köszönöm mindenkinek!:)
2011. ápr. 23. 22:35
 22/24 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem igazán tetszik a sápadt fehér bőr, se az agyonszolizott csokibőr. A hófehér bőrrel az a gond, hogy amint kimész strandolni egy picit rákvörösen térsz haza, nem is tudod élvezni a nyarat. Az agyonszolizott bőrűek, pedig hamar öregszenek és narancssárgás tónusú lesz a bőrük.

Én az aranyközépút híve vagyok. Nem járok szoliba, de nyáron amint kiteszem a lábam a napra, már szép barna vagyok, nem szoktam ebből versenyt csinálni és sosem égtem még le. Amúgy a nap mértékkel igenis egészséges, a D vitamin miatt!

25N

2011. ápr. 24. 00:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Én egy ideig nem mertem bikinire vetkőzni a strandon...

Még az utcára se mertem kimenni,mert úgy láttam,hogy nagyon fehér a bőröm és a többieknek sokkal szebb barna(mert ugye most ez a divat)

A "szebb" alatt nyilván azt értem,hogy most ez a trend és mindenkinek ez tetszik(mert nekem semmi bajom nincs a fehér bőrrel)...

Már attól féltem,hogy lenéznek a buszról,mert túl fakó vagyok...

De szerencsére a barátnőim megnyugtattak,hogy nem is hófehér a bőröm...Fehér,de nem túlzottan mennyek ki egy kicsit a napra,hogy legyen egy kis színem...

Kimentem és már is jobban éreztem magam:D:D:D

Egyébként le tudsz barnulni ha fehér bőröd van akkor is,csak fokozatosan...:D

Régebben meg fordítva volt.Azt nézték le,akinek egy picit barnább volt a bőre...

Szerintem fogadd el,hogy a többiek hülyék és ne utánozd a barátnőidet ha neked jobban tetszik a fehér bőrszín...:D

Amúgy nekem a közepes tetszik...

Se nem túl fehér de nem is kreol :P

2011. máj. 17. 15:58
 24/24 Izééékeh11 ***** válasza:

szija :)

nekem is hófehér bőröm van és nekem is nagyon tetszik,nekem a kreolbőr egyáltalán nem tetszik.

és engem folyton azzal csúfolnak a suliba hogy szellemnek neveznek,mert olyan fehér a bőröm -.-"

és mindenki engem csesztet hogy de rusnya vagyok...pedig nem tehetek róla,én még barnulni se tudok,én nyáron kiülök 2 órahosszát napozni,max eegy picit pirosodik a bőröm azt csü.nem tudok vele mit tenni de nem is akarok :D

13/L

2011. máj. 24. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!