Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen alakkal már mehetek a...

Ilyen alakkal már mehetek a strandra?

Figyelt kérdés

[link]

Hova kéne még edzenem? Leadtam már 8 kilót :)

Fenekem sajnos ekkora, már feladtam a küzdelmet, széles a csípőm és nem lesz kisebb... :(

2012. máj. 9. 14:38
1 2 3 4 5
 41/45 jin ***** válasza:
*alakod
2012. máj. 22. 11:54
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

"Örülök hogy jobban tudod mint én."

Atyaég, ne beszélj már baromságokat! Aki egy KICSIT is ért hozzá, az tudja, hogy a hasizom edzésével nem tűnik el a hasról a felesleg. Aerob edzés és diéta kell hozzá, úgyhogy ennyit erről? Vagy netán te valami alien vagy, hogy te másképp működsz mint a többi ember? :D Ez kb olyan, mintha azt állítanád, hogy az ég sárga...

2012. máj. 22. 12:10
 43/45 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy mit jelent nálam a hasra gyúrás? Hasizom erősítés mellett tornázom futok ugrókötelezem taposok biciklizem és nem eszem annyit mint egy víziló. Ne beszélj hülyeségeket nem tudsz rólam és az edzési módszeremről semmit.
2012. máj. 22. 12:31
 44/45 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg tanulj meg normálisan fogamazni! A "gyúrás" kifejezés az erősítést takarja, de hagyjuk is. Bármit is csináltál, még mindig dagadt és löttyedt vagy. :)
2012. máj. 23. 18:01
 45/45 A kérdező kommentje:
Na előbújt az igazi éned. Köszönöm a válaszod! :D Miss/Mister Tökéletes.
2012. máj. 24. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!