Ilyen alakkal már mehetek a strandra?
Figyelt kérdés
Hova kéne még edzenem? Leadtam már 8 kilót :)
Fenekem sajnos ekkora, már feladtam a küzdelmet, széles a csípőm és nem lesz kisebb... :(
2012. máj. 9. 14:38
22/45 A kérdező kommentje:
Gáááz? Szerintem szenzációs. :D ez az egy ami tetszik. :DD
2012. máj. 9. 15:45
23/45 anonim válasza:
Wow, nektek komolyan tetszik ez az alak? Egy teljesen átlagos plötyi alak szerintem, de jónak nem mondanám. A strandon mindenesetre nem gáz.
24/45 anonim válasza:
Jó ez, de a lábad még formásodhatna.
25/45 anonim válasza:
Szép az alakod, örülnék, ha nekem ilyen szép jutott volna.Egyébként a széles csípő sokkal szebb, mint az, ami a derékkal egybe "folyik".
26/45 anonim válasza:
Nagyon jó az alakod, az edzést folytasd, az csak hasznodra válik :) Amúgy egy tipp: ha megint jön a jó idő akkor napozz, vagy menj el picit szoliba mert a barnított bőr vékonyabbnak tűnik, és te elég fehérbőrű vagy (én is nyugi, tapasztalatból mondom :D)
27/45 A kérdező kommentje:
szolárium ki van zárva :) De a napra majd kifekszem csak az a baj mindig lesülök
2012. máj. 9. 19:26
28/45 anonim válasza:
A felnőtt!, érett emberek többségének tetszik ez az alak, valszeg a hülyegyerek osztálytársaidnak még nem. Az ő ízlésük is változni fog idővel.
29/45 anonim válasza:
Kedves utolsó, 26 éves vagyok és nő, amióta az eszemet tudom sportolok, és sokkal feszesebb/formásabb vagyok mint ez a csaj. De ezek szerint lehet, hogy engem csak csak az éretlen fiúcskák néznek meg strandon. :)
30/45 anonim válasza:
Nem tudom, mi a baj ezzel az alakkal. Szerintem jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!