Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk! Vélemény (KEP)? Menjek strandra vagy inkább ne röhögtessem magam?
Figyelt kérdés
Azt megjegyezném, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem szép a testem és hogy kövér vagyok, s még mielőtt bárki leugatna, hogy mért nem teszek ellene, de igen teszek és mostmár egézségesen élek és sokat mozgok.
2012. máj. 2. 21:12
1/25 anonim válasza:
ebből kb nem látni semmit,hány éves vagy?
2/25 A kérdező kommentje:
20
2012. máj. 2. 21:14
3/25 anonim válasza:
Inkább ne, most komolyan ilyen h.lye vagy? Van rajtad egy kis felesleg, és? Majd lemegy, de attól még ne gubózz be, ráadásul a barnaság karcsúsÍt.
4/25 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem vagy dagi,miért ne mehetnél strandra,nálad vannak dagibak is én is dagi vagyok,ha meg valaki megszól ne vedd észre.
6/25 anonim válasza:
ne a strandra menjél, hanem bujj ide mellém az ágyba:DDDD
7/25 A kérdező kommentje:
:)) jöhetnek a kritikák...bújjak melléd. Miért is?:))
2012. máj. 2. 21:22
8/25 anonim válasza:
tudok neked jobb programot, azért:D
9/25 A kérdező kommentje:
:)) Gondolom mire gondolsz, mondjuk nem hiszem, hogy egy dagadt csajt akarsz meg ha szexrol is lenne szo
2012. máj. 2. 21:26
10/25 anonim válasza:
te honnan tudod hogy nekem milyen csajok jönnek be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!