Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főleg fiúk! Vélemény (KEP)?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg fiúk! Vélemény (KEP)? Menjek strandra vagy inkább ne röhögtessem magam?

Figyelt kérdés

Azt megjegyezném, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem szép a testem és hogy kövér vagyok, s még mielőtt bárki leugatna, hogy mért nem teszek ellene, de igen teszek és mostmár egézségesen élek és sokat mozgok.

[link]

2012. máj. 2. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az a bajod, hogy bemeséled magadnak hogy rosszul nézel ki és komplexusaid lesznek. Szerintem nyugodtan mehetsz strandra, semmi baj nincs a testeddel.
2012. máj. 2. 21:29
 12/25 anonim ***** válasza:
67%

Lehet sokat mozogni, de közben az nem ér semmit. Intenzíven kell mozogni, megfelelő pulzusszámmal - ez órával tudod mérni. Zsírégetés csak 40 perc intenzív mozgás után indul be, szóval 30 perces futástól vagy egyéb mozgástól nem fogsz fogyni.

vannak kövérebb tehenek is a strandon, szóval senkinek sem fogsz feltűnni..Úgyis mindenki azt figyeli hogy a kutyák mikor sz@rnak a vízbe :D

2012. máj. 2. 21:33
 13/25 anonim ***** válasza:

Most voltam hétfőn strandon. Csak annyit mondanék, hogy nyugodtan menjél ki...

Amíg összeszottyadt testű emberek tömkelege ki mer menni (bikiniben), addig neked pláne nincs félnivalód attól, hogy kiröhögnek.

2012. máj. 2. 21:39
 14/25 anonim ***** válasza:
ha szingli lennék, én szivesen kikormolnálak, ha az arcod is rendben van :D
2012. máj. 2. 22:12
 15/25 anonim ***** válasza:

Miért nem lehet normális képet kitenni?????!!!!! :)

Amúgy szerintem srandképes! :)

28F

2012. máj. 2. 22:14
 16/25 anonim ***** válasza:

Menjél nyugodtan.

Ha már ott leszel, meg fogsz lepődni, mennyi mindenkihez képest nézel ki tök jól.

2012. máj. 2. 23:04
 17/25 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy páran aberráltnak fogtok tartani,de nekem bejön az ilyen testalkat,nekem ez az ami pont jó,kb ilyesmi barátnőim is voltak.ez van akinek tetszik van akinek nem.ha strandra mész,lehet hogy lesz olyan kis gyökér aki lekövérez de lesz olyan is aki nem tudja levenni a szemét rólad,mint ahogy én sem tudnám:)
2012. máj. 2. 23:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Normalisabb kep: [link]
2012. máj. 3. 03:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Ugyanmár nem is vagy kövér!
2012. máj. 3. 06:03
 20/25 anonim ***** válasza:
ne legyél hülye egyáltalán nem vagy kövér de tényleg:) mivel ez egy névtelen oldal úgy is megmondanám ha az lennél
2012. máj. 3. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!