Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk! Vélemény (KEP)? Menjek strandra vagy inkább ne röhögtessem magam?
Azt megjegyezném, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem szép a testem és hogy kövér vagyok, s még mielőtt bárki leugatna, hogy mért nem teszek ellene, de igen teszek és mostmár egézségesen élek és sokat mozgok.
Lehet sokat mozogni, de közben az nem ér semmit. Intenzíven kell mozogni, megfelelő pulzusszámmal - ez órával tudod mérni. Zsírégetés csak 40 perc intenzív mozgás után indul be, szóval 30 perces futástól vagy egyéb mozgástól nem fogsz fogyni.
vannak kövérebb tehenek is a strandon, szóval senkinek sem fogsz feltűnni..Úgyis mindenki azt figyeli hogy a kutyák mikor sz@rnak a vízbe :D
Most voltam hétfőn strandon. Csak annyit mondanék, hogy nyugodtan menjél ki...
Amíg összeszottyadt testű emberek tömkelege ki mer menni (bikiniben), addig neked pláne nincs félnivalód attól, hogy kiröhögnek.
Miért nem lehet normális képet kitenni?????!!!!! :)
Amúgy szerintem srandképes! :)
28F
Menjél nyugodtan.
Ha már ott leszel, meg fogsz lepődni, mennyi mindenkihez képest nézel ki tök jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!