Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen alakkal már mehetek a...

Ilyen alakkal már mehetek a strandra?

Figyelt kérdés

[link]

Hova kéne még edzenem? Leadtam már 8 kilót :)

Fenekem sajnos ekkora, már feladtam a küzdelmet, széles a csípőm és nem lesz kisebb... :(

2012. máj. 9. 14:38
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
71 %-os én is kiskorom óta sportolok volt idő mikor már kockás volt a hasam is az edzéstől de mivel az nem tetszett abba hagytam a hasra gyúrást. Viszont kifuthatom a belem is nem megy le a felesleg a lábamról. Én kérek elnézést, hogy az érettségik és ünnepek alatt nem az edzőteremben izzasztottam magam... :S
2012. máj. 10. 15:26
 32/45 anonim ***** válasza:
Aha. Hát a "hasra gyúrástól" nem lesz kockás a hasad az tuti! :D
2012. máj. 10. 17:41
 33/45 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jobban tudod mint én.
2012. máj. 10. 18:16
 34/45 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jól nézel ki, szép arányos vagy, nagyon dögös az alakod! Ha én meglátnálak, biztos bámulnálak, ezeket a képeket is nézegetem már egy ideje :D Mondjuk a feneked, ami állítólag nagy, nem látszik, de így nézegetve a képeket nem is lehet annyira nagy, hogy rosszul nézzen ki. (Az meg nem hátrány, ha nem lapos, és van rajta mit fogni!)

Szóval simán menjél strandra, mindenkinek be fogsz jönni :) Egyébként furcsállom, hogy Te ezt nem látod, meg hogy mások sem erősítenek meg ebben. Barátod nincs, aki dicsérne?

20/F

2012. máj. 10. 22:35
 35/45 A kérdező kommentje:
De persze vannak barátaim és mind mondja hogy csinos vagy de nehéz megmondani hogy csak elfogultak vagy tényleg így gondolják. Ezért tette fel idegeneknek a kérdést. :)
2012. máj. 11. 09:41
 36/45 anonim ***** válasza:

# 29/35

Én nem mondom, hogy a pasiknak nem tetszik, ha valakinek sportos alakja van, de általában a kérdező testalkata IS bejön nekik. Nem mondtam, hogy csak az. A tiniknek trendi a vékonyakra bukni, de aztán ez változik.

2012. máj. 11. 14:30
 37/45 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit sovány vagy.
2012. máj. 22. 07:40
 38/45 A kérdező kommentje:
Na hát ilyet sem mondtak még rám. :D
2012. máj. 22. 11:50
 39/45 jin ***** válasza:
Teszel fel egy képet hatulrol?
2012. máj. 22. 11:54
 40/45 jin ***** válasza:
Elölről nagyon jó alakos van:)
2012. máj. 22. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!