Ilyen alakkal már mehetek a strandra?
Hova kéne még edzenem? Leadtam már 8 kilót :)
Fenekem sajnos ekkora, már feladtam a küzdelmet, széles a csípőm és nem lesz kisebb... :(
Szerintem tök jól nézel ki, szép arányos vagy, nagyon dögös az alakod! Ha én meglátnálak, biztos bámulnálak, ezeket a képeket is nézegetem már egy ideje :D Mondjuk a feneked, ami állítólag nagy, nem látszik, de így nézegetve a képeket nem is lehet annyira nagy, hogy rosszul nézzen ki. (Az meg nem hátrány, ha nem lapos, és van rajta mit fogni!)
Szóval simán menjél strandra, mindenkinek be fogsz jönni :) Egyébként furcsállom, hogy Te ezt nem látod, meg hogy mások sem erősítenek meg ebben. Barátod nincs, aki dicsérne?
20/F
# 29/35
Én nem mondom, hogy a pasiknak nem tetszik, ha valakinek sportos alakja van, de általában a kérdező testalkata IS bejön nekik. Nem mondtam, hogy csak az. A tiniknek trendi a vékonyakra bukni, de aztán ez változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!