Nagyon gáz hogy ha egy srác nagyon pattanásos?
az utolsó képnél is jobban és ha ez nem lenne elég alapból sárgák a fogaim is kb annyira mint az alsó fogsor [link] és nektek melyik típusú srác jön be jobban ?
[link] ő már felnőtt de ilyen típus vagyok vagy ez [link]
Szerintem nem gáz..nem azt kell nézni;)
egyébként meg a rockerek vagy az ilyen macsósabbak jönnek be:)
Szerintem gáz!
Bár a pattanásos jelenségnek több oka is lehet: hormon, vírus, allergia...
Azért még is csak a legalapvetőbb kiváltó oka a pattanásnak a faggyú mirigyek eltömődése.
vagy is nincs rendesen ápolva a bőr.
Volt olyan kortársam aki azzal magyarázta, hogy fájdalmas neki az hogy kinyomkodja. (fúj!)
De mint említettem pattanásos jelenséget okozhat az allergiás reakció is tehát lehet ápolt az illető mégis lesznek a bőre alatt gyulladásos gócpontok melyek egy az egyben a pattanásra hasonlítanak.
Viszont nem elkerülendő az a szemlélet hogy Bőrgyógyász is van a világon és nincs az a pattanásos jelenség melyet ne lehetne megfelelően kezelni!
Szóval az én szememben az erősen pattanásos személy kicsit az ápolatlan, hanyagság képét sugallja.
Elég gáz, főleg ha nem is tesz ellene semmit. A bőrgyógyász simán tud felírni olyan krémeket, amiktől elmúlik, még ha a helye ott is marad.
A fog nem gáz, ha rendszeresen tisztítod.
Ezek közül egyik se nagyon jön be, de akkor már stílusra inkább az első.
Háth..a sárga fog szerintem gázabb mint a pattanások..bár eggyik sem szép látvány :c
a fogaiddal menj fogorvoshoz...
a pattanásokkal pedig kozmetikushoz (manapság már nem gáz ha egy fiú kozmetikushoz jár h kitisztítsa az arcát :D )
vagy ha otthon szeretnéd kezelni...tudom ajánlani az arcszeszt...az leszárítja őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!