Szeretnék fültágítót de anyumék nem engedik házilag hogy tudom gyorsan kitágítani?
Figyelt kérdés
Mert 14 vagyok és sehol sem csinálják meg szülői engedély nélkül2012. máj. 7. 20:21
1/9 anonim válasza:
házilag is csak fültágítóval lehetne tágítani
2/9 anonim válasza:
nem csodálom hogy anyudék nem engedik szerintem se szép
3/9 anonim válasza:
gyorsan sehogy, mert szétszakad a füled. Szó szerint
4/9 A kérdező kommentje:
és mi a leggyorsabb módszer?
2012. máj. 7. 20:46
5/9 anonim válasza:
A csiga. De azt sem szabad gyorsan.
6/9 anonim válasza:
Nem szabad gyorsan! Tapasztalatból mondom! Nekem kb. egy évembe telt mire helyrehoztam a kifordulást, még úgy is hogy nem tágítottam őrült módjára.
Egyébként ha már megvan a lyuk akkor helyezz bele vastagabb drótokat, szkubidút (műanyag fonál amiből annak idején mindenki karkötőt csinált :)) aztán fülpiszka pálcát majd tollbetétet. Ha nincs meg a lyuk akkor amíg az be nem gyógyul ne kezd el tágítani!
Szüleid meg biztosan gratulálni fognak hozzá, de a kicsi még összemegy, meg sem látszik majd a nyoma. :)
7/9 anonim válasza:
Gyorsan sehogy, mert szétreped a füled. Szép fokozatosan kell, egy alkalommal maximum 2 mm-t tágíthatsz, majd ha teljesen begyógyul (1-2 hét) akkor megint.
Egy piercer
8/9 anonim válasza:
háténvagy kéthét alatt 4 mm-rejutottam! és nekemse engedik, pedig 17éves lányvagyok..:'D sebaj, nagyontetszik,és megcsinálom legalább8asig. énelőször több fülbevalót tettembele, aztán fogpiszka, tollbetét, és ijen ecset végét nyomtam bele.. de mind végét vágd le ferdén, fertőtlenítsd le! és kendbe, hogy jobban belecsusszon!:)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)))
2012. máj. 10. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!