Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körömlakkal fel lehet ragaszta...

Körömlakkal fel lehet ragasztani műkörmöt (1. db-ot), hogy az egy napig megálljon nekem a helyén?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 28. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
nem
2012. ápr. 28. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Jézusom...neeeeem!!!!
2012. ápr. 28. 10:25
 3/10 A kérdező kommentje:
miért? és miért jézusom? Még ha azt írtam volna hogy pillanatragasztó... az jézusom lenne. de a körömlakk miért nem jó?
2012. ápr. 28. 10:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Muszáj valami hatékony és jó módszerrel gyors felragasztanom, mert a ragasztó, amit hozzá adtak sz.rt se ért. És nincs hol újat vegyek.
2012. ápr. 28. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:
A lakk nem ragasztó, azért jézusom. Vegyél sima pillanatragasztót, az nem jézusom, ugyan az az összetevője, mint a műkörömragasztónak, csak az ragad is.
2012. ápr. 28. 12:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Felraktam lakkal, eddig elég jól megfogta, mintha sajátom lenne. azért nem akarom pillanatragasztóval, mert mondom, csak egy napig kell, nem akarom hogy sokáig megmaradjon, mellesleg szerintem az nem is egészséges.

Vagy a ragasztó is lejönne körömlakklemosóval?

2012. ápr. 28. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem a pillanatragasztó nem jönne le .... Melelsleg készülj, hogy ez is le fog esni 1-2 óra múlva...
2012. ápr. 28. 13:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Lassan 4 órája van fen, eddig semmi baja. Ha ma le is jön, holnap rakok másikat, és délutánig megint kibirja, úgyhogy a célnak megfelel:)

Ragasztóval mennyi ideig maradna fent?

Köszi a válaszokat!

2012. ápr. 28. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ha sikerül levegőmentesen felrakni, akkor sok nap kijöhet
2012. ápr. 29. 08:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, sikerült szépen felrakni, 2 napig bírta, és még bírta volna tovább is szerintem csak ma este vezetés közben beütöttem a váltóba és lejött:p Nade sebaj, a mai napra kellett csak amúgy is:) Legalább tudom hogy vészhelyzet esetén szépen megáll több órán keresztül sima lakkal is:)

Köszi a válaszokat!

2012. ápr. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!