Körömerősítés "házilag"?!
Tényleg beválhat a citromlé+víz keveréke és abban való ujjak áztatása? Esetleg az olivaolajban való áztatás? Tudom, hogy vannak kapszulák is, ami sokkal modernebb (Revalid), de nem mindegy ugye az ár.. A citromlé+víz áztatás eléggé jól hangzik számomra:) Még az élesztő evésről olvastam itt. A sima sütőélesztőt ajánljátok, amit minden boltban lehet kapni vagy a sörélesztő, ami már nehezebb tészta?
Köszi a válaszokat:) 15/l
Hát én nem tudom,hogy másnak,hogy vállt be a citromlé+víz,de én ahogy kivettem a kezem szabályosan letudtam húzni a körmöt a kezemről,lehet én csináltam valamit rosszul vagy kúra szerűen kell csinálni vagy nem tudom,de ahogy egy körmöm lejött tövig,elment a kedvem tőle.
15l
Vannak körömerősítő lakkok, azokból veszel egyet, max 600 ft - az essennek vannak jók. Azt végigcsinálod, kifogyasztod, és rendbe is jönnek. A citromlében áztatásról még nem hallottam.
Esetleg próbáld ki ezt (csak így hirtelen találtam, de elé jól hangzik!)
Szia ..en ma tegnap csinaltam h 1 dl vizet (meleget) ontottem egy kis talkaba , abba bele 1-2evokanal napraforgoolajat , 1 evokanal citromlevet, es egy evokanal so...ezt addig kevertem amig a so el nem olvadt..1 oraig kene aztatni benne a kezet de en csak haromnegyed oraig tettem de meg akkor is utanna kicsit erosebbnek ereztem...nincs panaszom erre a modszerre ☺
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!