Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körömerősítés "házilag"?!

Körömerősítés "házilag"?!

Figyelt kérdés

Tényleg beválhat a citromlé+víz keveréke és abban való ujjak áztatása? Esetleg az olivaolajban való áztatás? Tudom, hogy vannak kapszulák is, ami sokkal modernebb (Revalid), de nem mindegy ugye az ár.. A citromlé+víz áztatás eléggé jól hangzik számomra:) Még az élesztő evésről olvastam itt. A sima sütőélesztőt ajánljátok, amit minden boltban lehet kapni vagy a sörélesztő, ami már nehezebb tészta?

Köszi a válaszokat:) 15/l

2012. ápr. 25. 17:53
 1/6 anonim válasza:
100%
Igyál sok tejet, egyél sok sajtot. Egyik ismerősöm azt szokta csinálni, hogy ha valaki mandarint vagy naracsot eszik, akkor elkéri a héját, és a héjnak a fehér belső részével dörzsöli be a körmeit, ezzel sok vitamint jutatt a körmökhöz.
2012. ápr. 25. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, majd kipróbálom:) akkor még most a citromleves dologról nem tudsz sok mindent?
2012. ápr. 25. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Hát én nem tudom,hogy másnak,hogy vállt be a citromlé+víz,de én ahogy kivettem a kezem szabályosan letudtam húzni a körmöt a kezemről,lehet én csináltam valamit rosszul vagy kúra szerűen kell csinálni vagy nem tudom,de ahogy egy körmöm lejött tövig,elment a kedvem tőle.

15l

2012. ápr. 25. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Vannak körömerősítő lakkok, azokból veszel egyet, max 600 ft - az essennek vannak jók. Azt végigcsinálod, kifogyasztod, és rendbe is jönnek. A citromlében áztatásról még nem hallottam.

Esetleg próbáld ki ezt (csak így hirtelen találtam, de elé jól hangzik!)

[link]

2012. ápr. 27. 23:24
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat:) tegnapelőtt kipróbáltam, hogy egy kis napraforgó olajban áztattam a körmeimet és a kezem, majd abba citromlé és ugyanez. ma csináltam meg harmadszorra és lehet, hogy a végén be is válik!:D nem tudom, de egy picit erősebbnek érzem a körmöm, bár lehet csak bebeszélem magamnak. igen az essence termékei alapból nagyon jók szerintem:) ha lesz pénzem, akkor beruházok egy ilyenre a körömnyomda mellett:) köszi mégegyszer
2012. ápr. 28. 15:29
 6/6 anonim válasza:

Szia ..en ma tegnap csinaltam h 1 dl vizet (meleget) ontottem egy kis talkaba , abba bele 1-2evokanal napraforgoolajat , 1 evokanal citromlevet, es egy evokanal so...ezt addig kevertem amig a so el nem olvadt..1 oraig kene aztatni benne a kezet de en csak haromnegyed oraig tettem de meg akkor is utanna kicsit erosebbnek ereztem...nincs panaszom erre a modszerre ☺

16/L

2016. aug. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!