Ti szoktatok házilag készíteni ruhákat, ékszereket vagy bármi mást? Miket?
Figyelt kérdés
Linkelhetnétek képekeagyon szeretek ilyesmikkel bíbelődni, de már kifogytam az ötletekből. Köszönöm mindenkinek, aki válaszol.2012. febr. 7. 14:34
1/5 anonim válasza:
én szoktam!
de csak olyanokat hogy például egy masnit varok a ruhára vagy flittert.
2/5 anonim válasza:
Tessék, ez a blogom, minden, amit csinálni szoktam az ott van, gyűrű, kesztyű meg még sok más ami nincs fent, de ha akarod, leírhatom üzibe az összeset:)
3/5 A kérdező kommentje:
Megnézem a blogodat, de ami nincs fenn, azt is leírhatnád nekem :) Nagyon megköszönném.
Mindkettőtöknek köszi a választ :)
2012. febr. 7. 15:52
4/5 Szana33 válasza:
igen, nekem a csőtop a specialitásom, de szoktam átalakítani ,bevarrni nacikat, felsőket, mindent ami nem túl bonyolult, pl. azért egy kabátot nem kezdenék el egyedül megvarrni :D
5/5 anonim válasza:
Én is szoktam, ez az egyik hobbim. Utoljára táskát készítettem, de ezt kimondottan eladásra, nem saját használatra. Így néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!