Szerintetek milyen a blogom?
Figyelt kérdés
thepromiseofevolet.tumblr.com
Még csak rövid ideje csinálom:D
Ha nektek is van Tumblr-ötök leírnátok?:)
2012. máj. 6. 19:48
1/12 anonim válasza:
az a gond, hogy nem tudok ezen kiigazodni:/
13L
2/12 anonim válasza:
Nekem bejön:) Tetszik, hogy nem az az édibédi, mézesmázas, ultratrendi tumblr, hanem olyan MÁS :) Tetszik a vadság, a kicsit elvontság, komorság, de valahol mégis van benne egy kis romantika :)
Elmentve a könyvjelzőkbe, tetszik. Nekem is volt tumblr-m, de már nem vezetem, valahogy kimaradt az életemből, viszont látogatni szoktam őket :)
3/12 A kérdező kommentje:
#2 nagyon szépen köszönöm:) kár, hogy te már nem használod a tumblr-t, szívesen megnéztem volna:)
2012. máj. 6. 20:32
4/12 anonim válasza:
Nem értem hogy ez mire jó. Kigúglizol egy halom képet és egy oldalra ömleszted. Ennek 0 a művészi értéke.
5/12 anonim válasza:
pedig igazán sokat meg lehet tudni egy ember személyiségéről a tumblr-je alapján.
6/12 A kérdező kommentje:
#4 nem találomra választok ki képeket, hanem olyan dolgokat rakok fel, amik érdekelnek, tetszenek vagy jelentenek nekem valamit. Szóval nem az a lényege, hogy művészi értéke legyen, viszont az, hogy én milyen vagyok valamennyire lejön belőle:D
2012. máj. 7. 12:22
7/12 anonim válasza:
bekövettelek :_) kövess vissza ;)
8/12 anonim válasza:
nekem tetszik nagyon, jó, hogy kcisit elvolt képeket teszel fel. követlek is egy ideje, és te is visszakövettél.:)
9/12 anonim válasza:
tetszik, követtelek:) itt azt enyém: thepromiseofevolet.tumblr.com
10/12 anonim válasza:
bocsi rosszat linkeltem :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!