Semmi mellem nincs. Annyira zavar. Miért nem nő?
18 éves lány vagyok,és semmi mellem nincs. komolyan még ha van,akkor is nagyon kicsi. a hugomnak aki most 6os neki van ien melle. :S annyira gáz.... :/ miért nem nő???
emiatt semmi önbizalmam nincs. 165 centi vagyok 57 kiló és csípőbe széles vagyok,popóm van. van rajtam mit fogni,de nem vagyok kövér. mellem viszont nincs..ugy zavar :/ mikor a párommal szeretkezünk ez van a fejemben " vajon mit gondol a kis mellemről " :(
normális válaszokat légyszi!
Az, hogy a férfiak mit gondolnak a melleidről a legkevésbé se érdekeljen. Magad érdekeljen, hogy neked jó e.
Ugyan most azt kéne írni, hogy fogadd el, de ha nem megy ott van a mellplasztika. Fontos, hogy ne gondold azt, hogy a mellméreted miatt hátrányba kerülsz a férfiaknál.
Vagy neked tetszene, ha csak a nagy melleid miatt járnának veled? Gondolkozz el ezen, és ha nem zavar, akkor irány a plasztika. Ha viszont úgy érzed sokkal egyedibb vagy így, akkor no para. Szerintem sokan örülnének ha csak ennyi bajuk lenne mint neked. Az unokatestvérem például vak, mégis sokkal boldogabb mint az átlag. Ő nem fog látni soha többé, neked viszont még lehetnek nagy melleid. Ha akarod..
Plasztikáról? szó sincs.
Hány éves koráig fejlődik még az ember? 18 éves vagyok kis mellekkel..egyáltalán fog még nőni? :/
Szia! Eloszor is ne keseredj el. Kb en is ilyen meretekkel rendelkezem mint te 165 cm vagyok 60 kilo csak en 23 vagyok, kicsit szelesebb csipo, kerek fenek, 75 b-s melltarto. A parodnak tuti tetszik a cicid ezen ne gondolkozz, es forgasd be magad. En is csinaltam. Minden alapja, hogy fogadd el magad ugy ahogy vagy. A masik sajna nem fog noni mar sehova... legalabb is nekem nem nott. DE!!!! Es van remeny. En sem akarok plasztikat es sosem akartam. pfujjjj egy idegen anyag a testemben kossz nem!!! Egy masfel honapja ratalaltam egy honlapra es egy honapja elkezdtem a termeszetes mellnovelest. Egy honap utan elmondthatom, hogy mar 80 b-s melltartot hordok, es meg messze vagyok a finishtol. Itt a link: www.szepmellek.com Amire szukseged lesz: egy kis hit, ero, kitartas es egy kis penz! Hidd el megeri
u.i.: A hugos temat is ismerem. A hugom 20 es ketszer akora van neki mint nekem. :) Nah majd varom a fejlemeyeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!