Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogszabályozásnál tuti hogy...

Fogszabályozásnál tuti hogy ki kell húzni a hátsó fogaimat?

Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy kihúzták a hátsó fogaikat..és én ezt nagyon nem szeretném. Ez mindenkinél így van ?

2012. máj. 3. 17:02
 1/5 klopusz ***** válasza:

A hátsókat tuti, hogy nem, mert azokhoz rögzítik a fogszabályzót.

A kisebbik lányomnak holnap húzzák az egyik felső négyest és az alsó ötöst, mert kell a hely a beigazítandó fogaknak (jövő héten a másik négyest és ötöst).

Foghúzás-ügyben egyszerűen kérdezd meg a dokit. Egyik sem húz szivesen, mellesleg a nagylányomnál nem is kellett.

2012. máj. 3. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem több ismerősömnek húzták hátul a fogát fogszabályzó miatt, viszont nekem csak oldalt húztak kettőt, szóval gondolom, hogy attól is függ, hogy mennyire kajlán állnak a fogaid, plusz én megmerem kockáztatni azt is, hogy az orvosoktól is függ, van, aki így, van aki úgy. De ha elsőre mész biztos mondani fogja.
2012. máj. 3. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Akinek szüksége van helyre, azoknak mindig a négyeseket húzzák ki..Nálam is így volt.Nem nagy cucc, semmit nem érzel. 1-2 nap és a seb is begyógyul
2012. máj. 3. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem csak a szemfogam nőtt egy kicsit felülre és azért kéne a fogszabi hogy "lehozza" .
2012. máj. 4. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok, nekem is ugyanez volt...az a gáz, hogy először a fogorvos azt mondta, majd lejön magától, aztán mégsem jött, így lett egy csomó plusz hónapom, amíg fennt kellett, hogy legyen a fogszabi.
2012. máj. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!