Mivel tudnám házilag kifehéríteni a fogaimat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 14:55
3/9 anonim válasza:
fehér zománcfestékkel?
amúgy meg a sütőpor jó rá, csak ne alkalmazdd túl sűrűn?:)
5/9 anonim válasza:
Szódabikarbónázom én is, ritkán használom, kb. félévente.
6/9 anonim válasza:
Egyszer elmentem ugyanezzel a problémával a fogorvoshoz aki aszt javasolta, hogy napozzak vagy menjek szoliba.
A sötétebb bőrtől fehérebbnek tűnnek a fogaim.
7/9 anonim válasza:
Fogmosás után dörzsöld be a fogaidat szódabikarbónával, vár egy két percet majd öblögesd ki. Szörnyű íze van, de nem kell sűrűn csinàlni. Barátnőm használja és látható a változás.
8/9 anonim válasza:
Én hetente kétszer fogmosás előtt szódabikarbónával is megmosom és amikor először próbáltam ki nekem azonnal látható volt a hatás:)
9/9 Anonymus0123456789 válasza:
Gyógyszertárból kiváltható hidrogénperoxidot keverj össze vízzel és fogmosás előtt illetve után öblögesd meg vele. Ne nyeld le!! Nagyon rossz íze lesz, de látható a változás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!