Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendbe lehet hozni a fogaimat...

Rendbe lehet hozni a fogaimat fogszabályzó nélkül?

Figyelt kérdés
A felső fogsorommal van a probléma, az első négy fogam szétáll és nagyon zavar. Fogszabályzót nem akarok hordani. Milyen módszerek vannak a helyrehozására?
2012. jan. 8. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
másmilyen nincs,nyugodj bele a fogszabiba,meg lehet szokni :)
2012. jan. 8. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Fogyszabályzó vagy csálé marad a fogad. Esetleg protézis...:D
2012. jan. 8. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
semmi más lehetőség nincs vagy így marad vagy fogszabályzód lesz
2012. jan. 8. 22:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Drága módszerek sincsenek horribilis összegért?
2012. jan. 8. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, a fogszabályzó is elég horribilis lesz :D
2012. jan. 8. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
semmi más lehetőség nincs.nem tudom,h miért aggódsz,de én pl 1ső évfolyamos egyetemistaként vállaltam,1évig viseltem alul és felül.csodásan kiegyenesedtek a fogaim,életem egyik legjobb döntése volt és óriási önbizalmat adott.ami a legszebb a dologban,h abban az időszakban ismerkedtem meg és jöttem össze a párommal:)
2012. jan. 8. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogynem.Topmodell leszekbe is megcsináltál a fogaikat egy nap alatt...Meg volt egy ilyen plasztikáról szóló műsor a cime az volt h "SWAN" ...ilyen vetélkedő volt h ronda nőkből nagyon szépeket csináltam és volt akinek a fogát is megcsináltál pár óra alatt..kihuzzák amelyik csúnya és épitenek helyette műt...meg ilyenek..de nagyon nagyon fájdalmas és nagyon drága...
2012. jan. 9. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Na ahhoz már nagyon elmebetegnek kell lennie valakinek, hogy az amúgy ép, egészséges fogát kihúzassa és műfogat rakasson be, csak mert ferdén áll... ijesztő, hova fajul a világ:SSS
2012. jan. 9. 00:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért irtózol annyira a fogszabályzótól? Nekem is volt 10. osztályban, 11hónapig volt fent, és én is akkor ismertem meg valakit, aki fontos nekem:) csak 1év, és egy életen át szép egyenes a fogsorod! megéri:)
2012. jan. 9. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
két rendes pofonnal helyre lehetne hozni
2012. jan. 9. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!