Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire szabad a fogszabályzó...

Mennyire szabad a fogszabályzót fogkefével átsikálni?

Figyelt kérdés
Ma tették föl a fogszabimat. Nem akarok azárt visszamenni, mert lesikáltam a breketteket. Ráadásul attól félek, hogy ha megsikálom, attól nagyon megfájdul a fogsorom. Ugyanis így is lehet h fájdalomcsillapítót kell majd bevennem, annyira érzékeny most. Szerintetek mennyire moshatom fogkefével??
2011. dec. 15. 21:02
 1/6 anonim válasza:
Hát én az elején mostam csak gyengébben, utána már rendesen sikáltam, és nem lett semmi baja. Szerintem 1 hát után már te is moshatod rendesen.
2011. dec. 15. 21:08
 2/6 anonim válasza:
*hét
2011. dec. 15. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia. Augusztusban kaptam fogszabit, és mivel az első napokban nekem fájt, ahogy húzta össze, meg féltettem is, nagyon gyengéden mostam. Idővel már fel sem tűnik. Most van fent 4 hónapja, és ha elindulok suliba előtte tök gyorsan és nem gyengéden mosok fogat... nem lesz tőle baja, hidd el. Az ember hajlamos ilyenekre, amikor kap valami újat. Először, jajj de féltem, és vigyázok rá... később viszont a napjaid részévé válik és fel sem tűnik majd!

ui.: Kajálni kész élmény vele, főleg suliban! xD

2011. dec. 15. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2011. dec. 15. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég hülye lehet az orvos, ha ilyeneket nem mondott el...

Óvatosan nyugodtan megmoshatod, illetve van több fajta kifejezetten fogszabályzóhoz kapható fogkefe is.

[link]

[link]

2011. dec. 16. 10:44
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi! és ilyet hol lehet kapni??
2011. dec. 16. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!