Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 évesen fogszabályzó?

13 évesen fogszabályzó?

Figyelt kérdés
A két szemfogam fölülről nőtt ki eléggé és így olyan,mintha agyaraim lennének.Amúgy szinte teljesen szabályos a fogsorom.Lehet-e erre fogszabályzót tenni,Kell-e hozzá fogat húzni?
2011. dec. 1. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a fogdokit,mert így elképzelni nehéz szerintem.Ha lett volna lehetőségem 13 évesen fogszabályoztatni,én tuti belevágtam volna:)

Most sajnos felnőtt fejjel kell majd kibírnom:)

2011. dec. 1. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan a fogam. De nekem tetszik így. :)

Fiú vagy, vagy lány?

2011. dec. 1. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,és a szüleim meg én is akarok fogszabályzót,csak nem tudom,mivel jár.Már fogorvos is mondta h kell.
2011. dec. 2. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
A fogszabályzó azért van hogy ne kelljen fogat húzni :) És nincs vele semmi gáz, jobb fiatal korban feltenni akkor még mozgékonyabbak a fogak. Nem lesz tőle semmi bajod, tök jó színeseket lehet kérni. Nekem éjjeli fogszabim volt, nagyjából rendbe rakta a fogaim, aztán nekem is egyik fogam ránőtt a többire. Egyszerűen kihúzták az alatta levőt és bement annak a helyére magától.. :D
2011. dec. 5. 19:04
 5/5 anonim válasza:

Én nekem is pontosan ez a próblámám és 144 éves vagyok ! Nekem kikellet huzatni a mögöttük lévőket és mivel kicsinek bizonyult a hely fogsortágító izét kaptam gos a neve ez egy 10-es volt ( [link] )

de nem vált be ezért most hyraxot erőltettek rám ami 22000 ft-ba került ! Majd négy hónap múlva veszik le és a fogszab kb 60000-ba kerül alul felül ez kb egy-két évig szokott fenn lenni

2012. márc. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!